0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut bey sızın hesaplamada bır sorun vat Halıl beye gore 32 lt ıle 300-320 yapıyor dıyor.Oda ortalama 10 ltr kabaca.
2005 otomatik kullanıyorum. LPG de var. yaklaşık 30.000 km'dir LPG kullanıyorum. gayet de memnunum. uzun rampadalarda atak gitmiyor. ha sürekli roket yapıp arabayı ağlatırsan rampalarda da güzel gider ama anlarsın arabanın canının gittiğini....vites aralıkları çok uzun. onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok. yakıt da yakar yalnız. 10-12 litre yakar yani aracın randımanına göre. küçük araçtan geçişte alışma süresi oluyor biraz. park ederken arkadaki stepne uzantısı ve arka kör noktaların yuvarlak hatlı olmasından dolayı park konusunda insanı zorlayabiliyor ilk bir kaç ay. sonra buna da alışınca mis gibi kullanıyorsun.sen sen ol alacağın rav4'ün şanzımanı diferansiyeline falan baktırıp al. en büyük sorun ordan çıkar abi bu araçta. ecu problemi ise uzun zamandır piyasada duyulmuyor. sanırım tüm ecu problemli araçlar tamir ettirildi benimkisinin LPG ayarını 15-20 bin kmdir yaptırmıyorum. düzennsiz yani. ama ayarsız haliyle 45 litre LPG ile 250 km yol gidiyor. hesab yapabilirsin.onun dışında ben extra paket kullanıyorum deri döşeme sunroof digital klima cruise control koltuk ısıtma falan. konfordan çok memnunum. boş paketlerde rahatsız değildir ama. kullanım keyfi falan güzel. efendi adam arabası tam.