0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim cavit bey eksik olmayın.şöyle bir durum var.ön tampon kromajını Çavdarlı'dan 400 tl ye işçilik dahil taktırdım.işçiliği ne varki diye sorarsanız bence hiç bir şey yok.sadece o bölgenin iyice temizlenip kromajların simetrik olarak yerine konup yapıştırılması.başka bir şey değil yani.tabi yapan usta kaporta bölümünden birisiydi.adam geldi sanki eliyle ölçü almış gibi 10 sn de yaptı gitti.bilerek tüm araç için almadım çünkü bir önceki aracım kia cerato'nun üzerinde fabrikasyon çıkışı kromaj set vardı ama her yıkamadan sonra içimden söylenirdim.çünkü kapılardaki kromajların arasında su zerrecikleri hareket halindeyden kapıları kirletir ve kuruyup tekrar leke yaparlardı.zaten avensisi alırken kapı koruma kuşakları yaptırğım için birde kalkıp altına krom koydursam çok sırıtırdı gibime geliyor.Avensis için krom setin tam fiyatı 1100 tl.Ancak pazarlıkla 990 tl ye kadar indiler.belki başka bayilerdeki fiyatlar daha düşük yada daha yüksek olabilir bilmiyorum.ama bence tüm sete hiç gerek yok.ön tampon için olanı çok şık gösteriyor kanımca arabayı.zaten ön ızgaralarda ve sis farlarında da krom olduğu için bütünlük sağlanıyor...bu arada cavit bey Kaan Kara'nın bulduğu şu easyblink 2 setini bulmaya çalışıyorum bir kaç gündür.eğer siz benden önce satışı yapan bir yer bulabilirseniz haberleşelim lütfen
Aklımdasınız Talat bey.eğer bulabilirsem tüm T27'cilere burdan haber vericem zaten
abi sana zahmet şu cam kapatma modülü de araştırabilir misin? Şu an bence araçtaki en gerekli olaylardan biri. kışın gereksiz ama yazın şart.
cam kapatma modülü dediğiniz şey tam olarak nasıl bir şey? (bu arada cam kaldırma modülü dediğiniz şey toyotada orjinal olarak yok diye biliyorum.bu durumda sol ön kapı kaplaması sökülüp içerideki kablolarla kesme-biçme olayı yapılacak diye biiyorum.yinede araştırırım)https://www.youtube.com/watch?v=1yeJ_mFwfjo
aslında almanyadaki ebay üzerinde ürün var görünüyor vefiyatıda çok uygun 5,5 euro.ancak satıcının türkiye gönderimi mevcut değil.hadi bunuda bir şekilde aştık diyelim 4 adet var satıcının elinde ama ürün bizim avensislere göre değil.T25 VE T23 kasalara uygun.araştırmaya devam ediyorum...Ürünü buldum arkadaşlar en sonunda.ancak burdaki fiyat pekde ucuz gibi değil.699,00 DKK (yani danimarka kronu buda 94 euroya yakın bir para tutuyor)satışın yapıldığı sitede bu.http://www.net-import.dk/shop/easyblink-ii-pnp-546p.htmlbu ürün anladığım kadarıyla sadece danimarkada üretiliyor ve o bölgede satış ve ticareti yapılıyor gibime geldi.montaj şemasınıda eklemişler.
Yukarıda linki vermiştim
13 set sipariş verdim arkadaşlar yarın kargoya verecekmiş eleman. bir arkadaş para göndermiş ama siparişi geçtim ben onu geri göndereceğim parasını
Cavit bey ozellikle baktim esp isigiydi 2-3 kere yanip sondu.eminim yani.Ama sanki bana ayrica TRC simgeside olmasi lazim gibi geldi.İsyerinde oldugum icin aracin kitapciginida aksam bakicam...
Bekir bey olayın olduğu yer üç yol ağzı ve rampa olduğundan sadece anlık yanan ışığı görebildim dediğiniz gibi vsc de olabilir.Ekranın sol kenarında sarı bir ışıktı.