0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar eğer Sİlecek olarak Türkiye'de pek bulunmayan Aero Hybrid tipi silecek istiyorsanız İngilterede buldum.Ülkemize gönderim mevcut.Araç silecek kolu için uygun olan dönüştürücü aparatta gönderiliyor ürünle beraber.Siz sadece kendi aracınızın silecek ebatlarını seçip ona göre sipariş oluşturuyorsunuz.http://www.hids-direct.co.uk/categories/mtec-bulbs/mtec-wiper-bladesSİlecekler Japon markası olan MTEC'dir.Eski kasa Auris'ler için ülkemizde Hybrid silecek mevcut ancak Avensis için sadece Bosch firmasına bağlıyız.Ayrıca bu sitede aracınız için LED-XENON-HALOGEN ampul olarak ülkemizde olmayan son derece farklı ürün çeşitlerine bakıp sipariş verebilirsiniz.Örneğin 35w yerine 55w xenon kitler gibi...
Aklınızda bulunsun diye söylüyorum,janta püskürttüğünüzde Yeşil Renge dönen Sonax Jant Temizleyici hiç bir işe yaramayan üründür.Eğer janta sıktığınızda kırmızı renk alıp sonrasında kirleri akıttıkça Mor renk alan ise doğru üründür.
Artık araba yıkaması yapanların burunlarından kıl aldırmamaları (özellikle bu mevsimlerde),abi randevunuz var mı diye sormaları,kullandıkları boya düşmanı kostik malzemelerden,özensizce yaptıkları iç dış yıkamalar için 30-40 tl arası para almalarından dolayı bu işleri apartmanın otoparkında kendim yapmaya karar verdim.Ayrıca aracımın inci beyazı renkte olmasından dolayı yaklaşık 4 aydır yıkatamadığım için boyanın üzerinde tavanda,bagaj kapağı civarında daha öncede forumda bahsedilen paslanma benzeri nokta nokta olan lekeler bende de belirmeye başladı.Araştırmalar sonucunda bu olayın DEMİR TOZU olduğuna kanaat getirdik.Ayrıca kaportaki koruyucu filmde inanılmaz şekilde is lekeleri vardı ve bu lekeler yıkama ile dahi gitmiyordu.Neyseki yaptırdığım yere gittiğimde 2-3 kez Pasta ile iyice silindikten sonra ilk günkü gibi tertemiz oldu.(bu arada 2-3 yerde ağaç reçine lekesi vardı,kaput folyosunun ne kadar faydalı olduğu bir kez daha gördüm)Dolayısıyla Valet Pro Dragons demir tozu alma olayı ile başladım işe.Dün sağolsun @Kaan Kara (29002) yardımları ile amatörce kendi çapımda bu işler için gerekli olan ekipmanları topladım.1-Karcher K5 Full Control Araç Yıkama Makinesi ve yıkama şampuanı2-Meguiars Ultimate Wax ve Temizleme Bezi3-Kil4-Valet Pro Dragons Demir tozu sökücü5-İPA