0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşAllah güzel çalışma olmuş.Ümit abi bu sefer telsiz ile ilgili bir durum değil demi bekir abiye de hayırlı olsun.cam modulu de hazır takılaymış
Bağaj açma butonu hangisi oldu onu anlayamadım Bekir Hocam?
AFS butonunu bagaj açma olarak Premium Avensislerdeki yerine monte ettik Yasin.Toyotalarda orjinallerinde bagaj açma butonu yoktu.Sağolsun Ufuk hocam buldu ama onunda fiyatı bu tuşların fiyatının nerdeyse 2 katıydı.Aliexpresste bagaj butonu var ancak ışık rengi ve buton benim gözüme biraz sırıtacağı için Toyotanın kendi butonlarını kullandık.Hatta Park Sensörü tuşunu en sola koymak istedik ancak adamlar her tuşun yerini öyle bir ayarlamışlarki,tuşların tırnaklarını ona göre yapmışlar ve kafana göre tuşları istediğin yere takamıyorsun.Fabrikada nereyi ayarlamışlarsa oraya takmak zorundasın.
Altta AFS OFF yazan buton bagal açma tuşu oldu Yasin.selamlar
Yasin durumu şöyle anlatayım sana.Ahmet montaj için gerekli yerleri söktüğünde biraz dikkatli incelediğinde aslında AFS için gerekli olan bazı kabloları gördü hatta ucunda soketi takılı olan kablo demeti bile mevcut arabada bu sistem için.Ancak tabiki sadece bunlarla bitmiyor malesef Bixenon olayı.Ağırlık sensörü,AFS motoru,fara gelen kablo soketleri ve onların kabloları gibi gibi.Yani olmaz değil ancak hem maliyet hemde çok zaman gerekiyor.@Ahmet Güve (8047) bence bunuda yapar ancak sadece çift far nerden baksan 5-6 bin tl arası tutar gibime geliyor.
Bu forumu takip ediyorum. Güzel muhabbetlerin olduğu ve insanların birbirine yardım ettiği bir forum olduğunu gördüm. İnsallah buradan bir arkadaşın arabası denk gelir de gönül rahatlığıyla binebilirim. Son zamanlarda gerçekten fiyatlar çok arttı. Suni mi bilemiyorum doğrusu.. Naçizane güzel bir araba olduğunu düşündüğüm arabaya(avensis t27) inşallah kısmet olur da isteyen herkes ulaşabilir.
2 hafta oldu 2011 model avensis aldim elegant extra paket 44 binde orjinal boya degisen hic bir sey yok 55 bin tl verdim sizce nasıl