0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aracın kapısı ağır arkadaşlar, serviste sizden habersiz ayarlanmış olabilir. Diğer kapılar çok fazla açılıp kapanmadığı için düşmüyor ama şöför kapısı aşağı düşüyor zamanla. Benim kapı ara sıra takılıyor bu düşmeden dolayı, ayarlatmam lazım.
Arka kapılara ağırlık koymuşlar herhalde beyaz kutu gibi birşey var arka kapıda
Abi ön kapıları dedim ben ama o da denge ve hızlı kapanması içindir eğer kapının sonuna doğruysa Abi sen kapıları açmışken bir şey sorayım, ön kapıyı açınca çelik bar neresine denk geliyor? Sağ ön kapıyı açınca bana foto gönderir misin? Kapıda ufak bir ezik var nokta kadar, açıp içeriden iki tıklatayım diyorum arkasında birşey yoksa.Bu arada eline sağlık abi, o modülün suyunu sıktın, çinliler uyanırsa 2-3 katına çıkarırlar fiyatını [emoji38]
Abi ön kapıları dedim ben ama o da denge ve hızlı kapanması içindir eğer kapının sonuna doğruysa Abi sen kapıları açmışken bir şey sorayım, ön kapıyı açınca çelik bar neresine denk geliyor? Sağ ön kapıyı açınca bana foto gönderir misin? Kapıda ufak bir ezik var nokta kadar, açıp içeriden iki tıklatayım diyorum arkasında birşey yoksa.Bu arada eline sağlık abi, o modülün suyunu sıktın, çinliler uyanırsa 2-3 katına çıkarırlar fiyatını
En son ayna kapama modulu ile sunroof bile kapatırsa şaşırmam [emoji56] [emoji56] [emoji56]
Bu iki araç ne zaman uçacak merak ediyorum Kolaylıklar dilerim
Aynı iş yerinde çalıştığımız yakın bir arkadaşıma 2014-2015 Model Avensis 1.6 Elegant Extra arıyoruz.Eğer aracını satmak isteyen varsa görüşebiliriz arkadaşlar.Teşekkürler.
bugün yine indi bu lastik, lastikçi ye gitmek şart oldu
geçmiş olsun abi, bi yamalık işi vardır muhtemelen
Sağolasın Burak,bakalım yarın nasipse gidip göstereyim. Forumda lastik delindi yama falan deyip tedirgin olanları görünce tırstım yamasız lastik olmaz dimi