Gönderen Konu: AE101 ön camları elektrikli yapmak  (Okunma sayısı 2003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 189000
  • Model Yılı: '93
  • 3 kere teşekkür etti
AE101 ön camları elektrikli yapmak
« : Haziran 13, 2014, 15:35:56 »
merhaba  arkadaşlar. bende 93 model 1,3 xl corolla var. bildiğiniz gibi 4 cam manuel. benden önceki sahibi ön camları elektrikli yapmış fakat şu şahinlere falan takılan universal olan elektrikli motorlu cam krikolarından takmış motorlar yanınca tekrar manuel kullanmaya devam etmiş. yani komple set olarak almam gerekiyo önerebileceğiniz marka veya site var mı? beni tekrar yolda bırakmayacak uzun süre kullanabileceğim. gli lerin cam motorlarından falan bulabilir miyim, uyar mı?

Toyota Club Türkiye

AE101 ön camları elektrikli yapmak
« : Haziran 13, 2014, 15:35:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 ön camları elektrikli yapmak
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2014, 15:53:48 »
Aracımı 2007 yılında alır almaz  taktırmıştım. Benimkilerde halatlı  tip. İşçilik  dahil 250 TL gibi  bir  rakam vermiştim. Şu an hala kullanıyorum. Markasını hatırlamıyorum ama üniversal bişeydi. Düğmelerini  ustalar hemen kolaya kaçıp kapı tutamaklarının yan taraflarına paketten çıkan düğme kutularını monteleyip  koymuşlar, çok sırıtıyorlardı,  daha sonra kendim söktüm düğmeleri ve  el freninin altında orjinal yeri var, şu bozuk para gibi şeylerin kullanıldığı yer oraya koydum. Sağ yolcu tarafının tek düğmesini  ise, kapı tutamağının üst tarafını butona  göre  güzelce  kesip oraya  yerleştirdim. Tabii, xei modellerindeki kapı tutamaklarında bulabilsen  tam orjinal  olur  ama, çıkmacılar deli para istiyorlar  onlar için.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 ön camları elektrikli yapmak
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2014, 17:32:19 »
Yapılır cam krikosu tamir eden yerlerde çıkma bulunuyor benim aracın ön camlarını önceki sahibi elektrikli yapmış düğmeleri el frenin orya monte etmişler ama cam motorlarını çok uydurma yapmışlar sol doğan l motoru sağ taraf başka bi halatlı motor 2011yılında sağ taraf bozuldu ses var fakat camda hareket yoktu söktüm halat makaradan çıkıp birbirine dolanmış Kayseri'de tamirciye götürdüm adam eski motoru alırım üstede 100 tl alırım dedi aşağı inmedi kendi orjinal çıkma motorunu taktı geçen yılda sol taraf bozuldu 100 tl'ye o tarafın motorunuda yaptırdım ikisindede en ufak bi sıkıntı yok yani orta kalitede bi malzeme kullanmazsanız başınız ağrır