0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk benzın.pompası bakımı fıltre degısımı hangı km bakımında.Versoda degısmek ıcın arka koltukların sokulmesı sart herhalde.80 bın yaklasıyo verso nun.v kayısını sadık 67 bınde degısmıstı.80 bınde sanzuman motor yagı yag fıltresı bujı sanzuman yagı hava polen fıltresı degısıyor.Fren hıdrolıgı 40 bınde servıste degısmıs.Dıreksıuon hıdrolıgıne gerek varmı.Bakım zamanı haberlesırız genede
Estagfirullah, milletimiz o kadar hasret ki bazi seylere, olmasi gereken olmasi gerektigi sekilde oldugunda naalesef erdem sayiyoruz kardesim.Filtre deponun icinde oldugu icin gozden irak olan gonulden de irak oluyor kullanici bilincsiz ustada arabadan anlamayan usengec olursa normal bir durum, ben iddia ediyorum piyasada ki cok az ZZE121'in benzin filtresi degistirilmis yada periyodik olarak degistiriliyordur.
Kesinlikle katiliyorum Ahmet abi, isini duzgun yapmaya calisanin adi pahaliciya cikiyor maalesef, sonra ver yansin...Senin aracin sanziman yagi gercekten guzel bir ornek 2 tur temizleme ile 3 tur ve 12lt. yag ile degisim yaptik ve gerekli oldugunu kendi gozlerinle gordun, aracini bakim icin birakan birine bunu anlatmak cok ama cok zor olurdu.
Yuksel bey kusura bakmayın konunuzuda mundar ettım.Tamam kardes beklıyorum senı.
Flaşmı yaptınız Ahmet abi hayrola?
Filitrenin degişimi iyi olmuş tabiki.Nerede bırakacagı hiç belli olmaz.
Filtre değişmedi Ahmet abi, yanlış olan filtre'yi gönderince aracı bir gün yatıramadıklarından balata spreyi ile temizlemişler filtreyi.Yüksel aracının ilk marş performansına sevindim, umarım bir daha aksilik çıkarmaz.
Ya Yüksel sende adam gibi bi parça satan yer bulsana ne ugraşıyorsun düdük gibi yerlerle.
İşin şakası ayrı, hiç gidip görmedim UFUK abinin yerini ama, beni maddi anlamda çok büyük külfetlerden kurtardı. İsterse seyyar parçacı olsun abi. Kısmet olursa Ramazan'da o taraflara geçeceğim, kesinlikle uğramayı düşünüyorum.
Buyur gel Yüksel kardeşim her zaman kapımız açık