Gönderen Konu: t 27 ye iç dış detaylı bakım  (Okunma sayısı 1282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür edildi
t 27 ye iç dış detaylı bakım
« : Haziran 11, 2014, 18:46:19 »
dün bauhaus ta dolanırken meguiars bakım ürünlerinin geldigi gördüm ve aracın baya bi bakım zamanı geldiginin farkındaydım bugün için sabahtan kolları sıvadım geçen sene almış oldugum kil ile giriştim işe 2 saat mola vere vere kil işlemini bitirdim aracı güzel bi yıkayıp yine elimde azda olsa yetiştirdigim meguiars 105 ile başladım tekrardan makinem olmadıgı için elle istedigim sonucu alamasamda baya yaklaştım sayılır hemen hemen hare ve kılcal kalmadı dene bilir tekrardan güzel bi yakayıp kuruladıktan sonra içine başladım araç paspasları halı oldugu  için onları direk çamaşır makinesine attım..                                                                                                                                                                             _     ve ardından hiç bir şeye degişmedigim cosla ile başladım koltukları silmeye mis gibi olduktan sonra bütün plastik aksamı plak 2 ile silmedik yerini bırakmadım ve kurumaya bıraktım bu arada beklerken babadan ogula kalan bi uygulama olsada çok pahalı ürünlerin bana göre yapamadıgı işlemi yapıyo sulu cifin içine yarım çay bardagı neft tiner koymak biraz ilginç gele bilir  :D ve ardından başladım jantları ovalamaya  20.25 dk kamı aldı ama gene zaferle bitirdim                                                                                                                                     bizim yanımızda yeni bina yapıldıgı için kireç toz camları iyice leke leke kalmıştı kil ile iç dış onlarıda hallettikten sonra enson meguiars ultimate quik wax ile son vuruşu yapmış oldum  kollarım koptu ama deydi gerçekten çok resim çekenedim çünkü aklıma son anda geldi konuyu açmak bitmiş işlerin resimlerini çektim  :tamam:

Toyota Club Türkiye

t 27 ye iç dış detaylı bakım
« : Haziran 11, 2014, 18:46:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: t 27 ye iç dış detaylı bakım
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2014, 18:54:37 »
3. resmi görünceben  :asikadam: :tamam: daha ne olsun abi dedim yani  :alkis: ellerine sağlık abi  :)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2014, 18:58:58 »
3. resmi görünceben  :asikadam: :tamam: daha ne olsun abi dedim yani  :alkis: ellerine sağlık abi  :)
                                                                                                                                                                                                                      teşekkür ederim yasin makine olsaydı daha farklı olurdu ama yaza hazır hale getirdik aracı en son saçımı taradım yani kaputta :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 11, 2014, 19:03:21 »
bence sen arabana güzel bir konu aç şık fotoğraflar cekip de  :foto: saçlarını tararsın tabi abi kapıda karşı duvarda böcek yürüse anlaşılacak gibi bi hal yok değil hani :D
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1412 kere teşekkür etti
  • 901 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2014, 19:05:25 »
Elinize sağlık çok güzel olmuş daha ne olsun maşallah.
Kazasız ,keyifli sürüşler dilerim
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2014, 19:07:09 »
araba parlayınca temiz olunca işte o znm sürüş keyfide başka oluyo araca binişinde tarif edilemez evet haklısın uygun bi zamanda güzel bi paylaşım yapalım degerli toyotacı arkadaşlarımızda görsün

Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2014, 19:08:32
Elinize sağlık çok güzel olmuş daha ne olsun maşallah.
Kazasız ,keyifli sürüşler dilerim
                                                                                                                                                                                                                çok teşekkür ederim ümüt bey elimizden geleni yaptık gibi 7.8 saatti aldı ama gerçekten deydigine inanıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2014, 19:18:53 »
Elinize emeğinize sağlık güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.

Aynı araç bende de var, HARE ler kesinlikle kayboldumu peki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 11, 2014, 19:19:56 »
Maşallah elinize emeğinize sağlık yakışıklı olmuş,böyle çalışmaları görünce imreniyorum.Evimle arabam arası elli metre olunca bu tür bir çalışma yapamıyorum ne yazıkki. :yika:
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 11, 2014, 19:42:42 »
Elinize ve kolunuza sağlık çok güzel olmuş. Son kare de güzel olmuş bu arada = )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2014, 20:39:30 »
Helal olsun, Hocam sen bu işi ticarete dök,  ilk müşteri benim. Bu ara arabaya detaylı iç temizlik yaptiracağim, para yabancıya gitmemiş olur :)
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2014, 20:58:09 »
epey bir ugraştırdıgından şüphem yok kesinlikle ama karşısında şöle bir durup bakınca deydi diyorsun.güzel çalışma olmuş ellerinize saglık keyifle binin inşallah. :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2014, 07:08:31 »
Elinize emeğinize sağlık güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.

Aynı araç bende de var, HARE ler kesinlikle kayboldumu peki?
[/quote                                                                                                                                                                                                                   murat bey çok teşekkür ederim siyah araba malum bakım istiyo yoksa kendini göstermiyo dedigim gibi makine ile meguars şart yoksa pek sonuç olmuyo kalmadı denecek kadar az hare kaldı ama önceki makina ile çalışmalarda sonuç mükenmel oluyodu onu görüpte bu işlem az kaldı gibime geldi ama kalmadı gibi

Mesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2014, 07:09:57
Elinize ve kolunuza sağlık çok güzel olmuş. Son kare de güzel olmuş bu arada = )
teşekkür osman bey seviyorum arabamı ve ugraşmayı o yüzden siyah aldım zahmetli bi renk ama yıkayıp parlatınca çok heybetli duruyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2014, 09:47:24 »
elinize sağlık, kıskanmadım dersem yalan olur, eskisi gibi aracımla ilgilenemiyorum malesef :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2014, 10:15:48 »
:) Harika olmuş birde renk siyah olunca, bakım yaptıkça güzelliği belli oluyor.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2014, 12:41:38 »
Helal olsun, Hocam sen bu işi ticarete dök,  ilk müşteri benim. Bu ara arabaya detaylı iç temizlik yaptiracağim, para yabancıya gitmemiş olur :)
    ne demek bahadır bey buyrum elimden geleni kendi aracım neyse gösteririm bundan hiç şüpeniz olmasın

Mesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2014, 12:43:01
elinize sağlık, kıskanmadım dersem yalan olur, eskisi gibi aracımla ilgilenemiyorum malesef :(
    fatih bende 5 aydır hep yıkamaya veriyodum artık dur diyeyim dedim kendin ilgilendigin gibi olmuyo

Mesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2014, 12:44:02
:) Harika olmuş birde renk siyah olunca, bakım yaptıkça güzelliği belli oluyor.
    katılıyorum memet zor bir renk ama yıkayıpta ortalıg çıktıgı zman işte diyorum