0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3. resmi görünceben daha ne olsun abi dedim yani ellerine sağlık abi
Elinize sağlık çok güzel olmuş daha ne olsun maşallah.Kazasız ,keyifli sürüşler dilerim
Elinize emeğinize sağlık güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.Aynı araç bende de var, HARE ler kesinlikle kayboldumu peki?[/quote murat bey çok teşekkür ederim siyah araba malum bakım istiyo yoksa kendini göstermiyo dedigim gibi makine ile meguars şart yoksa pek sonuç olmuyo kalmadı denecek kadar az hare kaldı ama önceki makina ile çalışmalarda sonuç mükenmel oluyodu onu görüpte bu işlem az kaldı gibime geldi ama kalmadı gibiMesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2014, 07:09:57Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 11, 2014, 19:42:42Elinize ve kolunuza sağlık çok güzel olmuş. Son kare de güzel olmuş bu arada = ) teşekkür osman bey seviyorum arabamı ve ugraşmayı o yüzden siyah aldım zahmetli bi renk ama yıkayıp parlatınca çok heybetli duruyo
Elinize ve kolunuza sağlık çok güzel olmuş. Son kare de güzel olmuş bu arada = )
Helal olsun, Hocam sen bu işi ticarete dök, ilk müşteri benim. Bu ara arabaya detaylı iç temizlik yaptiracağim, para yabancıya gitmemiş olur
elinize sağlık, kıskanmadım dersem yalan olur, eskisi gibi aracımla ilgilenemiyorum malesef
Harika olmuş birde renk siyah olunca, bakım yaptıkça güzelliği belli oluyor.