Gönderen Konu: 99 model 1,3 terra corollam var, rölanti de çalışma aralığı ne olmalı,  (Okunma sayısı 1419 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Yeni aldım 99 model 1,3 terra corollam var 36,000 km de orjinal, rölanti de çalışma aralığı ne olmalı, bir arkadaş aldı arabayı biraz kullandı rölantisi düşük dedi.araç 30.000 de yetkili servisde bakıma girdi şu an 36.000 de rolanti düşük olsa servis anlamazmıydı?  rölanti 0-/- 20 arasında orta çizgininin hemen altında  çalışıyor.8-9 gibi. yükselttir yoksa subap ayarlarını bozar dedi inanın kafam karıştı.sırf bunun için servise gitmek istemiyorum belki komik duruma düşerim diye.......yardımlarınızı bekliyorum. http://[flash=200,200] !!![/flash]

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
benim bilgimin kaz kadranınıda 600-800 arası olması lazım  :hoş:.....
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
benim arabanın rölantisi de 600 de titriyor motor ve insanı rahatsız ediyor. Ayarlatıyorum 900'e getirtiyorum. eve gelinceye kadar kendisi yine 600'e ayarlıyor 600 bence düşük 900 ideal ama bi türlü 900'de durmuyor benim arabanın rölantisi. Alıştım artık yapacak bi şey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
rolanti ayarını hava akışmetresi adında bi alet yapıyor ama tam bilmiyorum kelebeğin orda biyerde
99 terramda bende ayarlatıyordum  bi süre sonra yine kendi bildiğini okuyodu :)
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
verdiğiniz değerler Lpg için ideal bir oran.Ama gel gör ki benide rahatsız ediyor ama yapacak birşey yok
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR