0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar ayni tus auto icin fan ayari yaptigimda calisiyor ama. Manuele gectiginde artirilmiyor tus saglam yani iletkenligi yok olmus olsa auto icin fan hizi ayari yaparken artirma yapiyor sadece manuele gecince artirmiyor hizi
tamam bu tuş kirlenmişse yada iletkenliğini kaybetmişse neden autonun hızını belirlerken çalışıyorda manuele geçtiğinde çalışmıyor. yoksa siz beyninmi kirlenmiş olduğunu söylüyorsunuz. eğer beynin kirlendiğini söylüyorsanız göğüsü sökmeden bir çözümü yokturmu?
Ahmet bey siz beni anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum Mesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2014, 15:51:48Diyorumki auto için bir fan hızı ayarı verilebiliyor yani auto için belirleme yaptığımda artırma işlemi yapıyorum auto dan çıkma işlemide fan hızında herhangi bir artırma yada düşürme yapınca direkt manuele geçiyor. işte düşürmeye basınca manuele geçiyor ama artırma yapınca geçmiyor düşürme yaptıktan sonra tekrar artıramıyorum. ama bu tuş aynı zamanda auto için bu fan hızı ayarlama yaparken temp tuşunun aşağı yön tuşuna basarak fan hız artırma tuşuna basarak auto fan hız ayarı yapabiliyorum.Bilmem şimdi anlatabildimmi?
klimayla ilgili konu açılmışken sormak istetim.malum hepimiz biliyoruzki klima açık olduğu zaman yakıt sarfiyatı artıyor.benim sorum fan hızını yükselttikçe veya soğukluk derecesinle oynadıkça yakıt sarfiyatı da buna oranla değişiyorumu yoksa klima hızlıda çalışsa yavaşta çalışsa en soğuktada çalışsa orta soğukluktada olsa klima tuşu açık olduğu sürece tüketim hep aynımıdır.