0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde arabayı göreydik....
Ali hocam hiç mi için sızlamadı? Tekerlekler kabak deyip TRC VSC deniyeceğim deyip başka sıkıntılara yol açmadın dimi bu yollarda. Son 2 resim gözümü korkuttu baya
Off -road iyide araç on-road aracı )ben kıyamam Ali hocam bencede başka yerlere aşrı yük bindirdin gibi geliyor.genede eline emeğine sağlık Yalova'dan selamlar
Ben micirli yola sokunca bile 2.vitese takip kendi devriyle hareket ettiriyorum içim sizliyor
İyi bir gezinti olmuşa benziyor ALİ Bey.Ben o yollara girseydim gece "Arabaya birşey olmuşmudur ki ?" diye sorgulamaktan uyuyamazdım Bu arada tam olarak nereleri buralar ?
Arkadaşlar abilerim küçüklerim hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz o ayrıda işi iyice duygusala bağlayıp başınıza dert açmayın.. Yoksa her araba satılışında ağlayanlar kervanına katılırsınız (çevremde yeterince var zaten)..
Hele birde arkadan itiş olsaydı o zaman yaşardınız esas keyfi, ama gevşek zeminde kontrollü riskler gerçekten keyifli oluyor...
evet işte konu özeti KONTROLLÜ RİSK Çok yaşayın emi,
Bu vsc-trc olayı sizi epey sarmış Ali Bey. Avensis'in can olduğu bir kez daha ortaya çıkmış galiba. Aman dikkat kabak lastiklerle fazla gezmeyin.
Yav Avensisle offroad olurmuymuş yaa Ankaraya geldiğinizde bizim düldülle offroad yapalım, kırıp dökersek de üzülmeyiz hem:)))))
OOO Land ın atası varmış burada Hocam Beypazarı-Ayaş-Nallıhan gelin o tarafa off road yapacak yer çok marmaroff boloff hep bizim oradalarBabamda da suzui samurai var beraber gezeriz