0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlayacaklardır. Ford'un benzinlisi çok yakar ancak dizel motoru iyidir. Aslında Ford forumlarına bakarsanız daha detay bulursunuz.
En fullü ghia modeli olup yakıt tüketimi türündeki arabalardan birazcık fazla olup. Traktör sesi çıkaran motoruyla size çok güzel keyifli yolculuklar yaptırır
2011 deki yeni kasa c-maxlara kadar (2011 modellerin hem yeni hem bi alt kasaları mevcut) en dolu model ghia idi. Ancak yeni kasalarda ghia yerine titanium modeller var. Titanium modele ilave olarak x paket, tekno paket ve navigasyon paketleri ilave edilebiliyorGelelim traktör sesine bahsettiğiniz aracın modeli nedir? 2012 modelini kullanmaktayım şundan emin olun araç içinde aracın dizel olduğundan bile şüpheye düşeceğinize iddiaya girerim. Hatta bazı benzinli araçlardan bile az motor sesini içeri alır.C-max tan çok ama çok memnunum
c max güzel araba geniştir ferahtır ama şunu da bi dipnot niyetine belirteyim aile dostumuz 2010 fulün bi altı olan cmax ini hiç düşünmeden 2009 class seri corolla almak için sattı.güzel araba ama bi toyota değil yorumunu da sık sık tekrarlar corolla verso benim için cmaxtan bir adım öndedir aynı zamanda da
Bi defa corolla ve c-max ayrı kulvarlarda. İhtiyaç hangisine dönükse o daha iyi gelecektir. C-max ve versoyu kıyaslarsak donanım, sağlamlık, fiyat, ikinci el gibi durumlarda c-max versonun bir adım gerisindedir yorumuna katılamayacağım. Verso sürmedim, yolcu olarak bulundum. C-max ı alalı ise neredeyse 3 yıl oldu. Bence c-max ın versodan tek eksiği otomatik vites seçeneğinin olmaması. Sıfır araç satış oranlarını incelerseniz versonun aylık ve yıllık satış rakamları c-max ın satış oranlarına yaklaşamadığını bile görürsünüz.
Verso'nun da mantık çerçevesinde otomatik vites opsiyonu yok. 1.8'lerde var o da 100 bin Tl neredeyse.
Bi ara verso dizelde 1.6 otomatik seçeneği gelecek diye duymuştum? Yoksa sadece 1.6 dizelmiydi? Bak şimdi kafam karıştı. Otomatik seçeneği yoksa c-max karşısında hiç şansı yok