Gönderen Konu: T27 Makyajsız Avensis'e Makyajlı kasanın Dknmatik Teybi Takılır mı?Rsmler Gldi  (Okunma sayısı 2120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
[attach=2][attach=2]
[attach=1]

ÜSTTEKİ, ESK,İ TEYP ARKASI ALTTAKİ YENİ TEYP
Arkadaşlar makyajsız t27 aracıma t27 makyajlı kasaının dokunmatik navigasyonlu orijinal teybinden takmak istiyorum.Özellikle çıkma falan bulabilirsem asıl amacım arkaya kamera takmak ve aracın daha hoş görünüşünü sağlamak navigasyona ihtiyacım yok.

Resimlerden baktığım kadarıyla ön konsol aynısı ,teybi çıkarıp yerine sadece dokunmatik teybi takmak kalıyor gibi.Bluettoth vs hepsi zaten aynı..

Siz ne dersiniz 2 servise sordum bakmamız lazım dediler dedim ki aynı kasa ön konsol aynı büyüklükleri aynı dedim bakalım dediler tekrar şu ara indirimde dedi 1800 tl miş ama ben sıfır alamam 2. el biri çıkarıp yerinde daha donanımlı bir şey taktıysa ondan almak istiyorum daha bulamadım gerçi...

Yardımcı olabilir misiniz?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Bence teknik olarak olur Ali Bey, ancak servis fiyatı çok fazla. Biraz araştırma yapın derim ben.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bence teknik olarak olur Ali Bey, ancak servis fiyatı çok fazla. Biraz araştırma yapın derim ben.

hocam zaten o fiyatı versem gider pionner kenwood hertz son sistem teyp takar keyfime bakarım , toyota ekranı taktırmam ama hani çıkma falan denk gelirse sonuçta ses sistemi yapmak isteyen ya da daha kaliteli bir şey taktırmak isteyenler vardır 2.el almak istiyorum sadece :)

Mesaj Birleştirildi: Haziran 09, 2014, 17:48:29
düzce hızeli aradım biz farklı marka takıyoruz o modellere kameralı 2000 tl olur dedi

dumankaya ggebzeyi aradım makyajlının teybi oraya tam uyar ama kablo soketleri farklı dedi.

Bence soket uydurulabilir oraya girdikten sonra servis uğraşmıyordur diye düşünüyorum.Sonuçta navigasyon kullanmayacağım  cd çalar teyp bluetooth ve direksiyondan kumanda olacak bu kadar yani onun çıkışlarını bulup takınca bence olacaktır diye düşünüyorum.

acaba bu işten kim anlar eğer olur derlerse ciddi ciddi çıkma 2013 avensis teybi bakacağım :-\

Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2014, 10:56:11
yok mu başka yardım edecek forum tatile mi  girdi yav ses seda yok :foto:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Eski ve yeni teyp arkası soket resimlerini buldum arkdaşlar. yeni teypte bir kaç soket fazlalığı var çoğu benziyor?

Lüften bi el atın :-\

resimler ilk msjda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Mantiken olur yapılabilir dediğiniz gibi tamamen aynı sadece ufak tefek değişiklikler var benden çıkan orjinal teyip ile takılan Navitech in arkasına bakmadım gerçi su an bakmam imkansız :) Farklı mi bilmiyorum ama içinden ona göre kablo çıkabilir diye düşünüyorum farkliysa.. Serviste taktirirsaniz sorunsuz dönüşüm yapılabilir. Bu arada ahşap görünüm yapmayi da düşünün hazır sokulmusken çünkü vitesin oralar dahil ön konsolun çoğu parçası sökülecek.. Hazır başlamışken daha görünümude değiştirebilirsiniz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Mantiken olur yapılabilir dediğiniz gibi tamamen aynı sadece ufak tefek değişiklikler var benden çıkan orjinal teyip ile takılan Navitech in arkasına bakmadım gerçi su an bakmam imkansız :) Farklı mi bilmiyorum ama içinden ona göre kablo çıkabilir diye düşünüyorum farkliysa.. Serviste taktirirsaniz sorunsuz dönüşüm yapılabilir. Bu arada ahşap görünüm yapmayi da düşünün hazır sokulmusken çünkü vitesin oralar dahil ön konsolun çoğu parçası sökülecek.. Hazır başlamışken daha görünümude değiştirebilirsiniz :)

ankaradaki toyan bir bakalım aracı getirin dedi düzceden aradım soketleri uymaz sizin araca navitek takalım 2250 tl dedi.

aslında iyi bir elektrikçi uydurabilir tek sıkıntı bence geri görüş kamerasının soketi garip geldi bana sanki s- video girişi yerine toyotaya özel bir giriş var gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
benim önericegim yer belli.biraz pahalı çalışır ama iyidir bence  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
benim önericegim yer belli.biraz pahalı çalışır ama iyidir bence  :)

aydın elektronik mi hocam?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
aynen orası ali abi.şaşmazdaki ivediktedik yenimahalledeki yerlerden kat kat iyi o kesin.her adını duyuran yer gibi biraz artisleşmiş olabilirler ama işi el işçiligi iyidir yani çalışmalarına nezaman baksan ayrı bir mest oluyorum.tabi bunlar benim şahsi düşüncem
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
aynen orası ali abi.şaşmazdaki ivediktedik yenimahalledeki yerlerden kat kat iyi o kesin.her adını duyuran yer gibi biraz artisleşmiş olabilirler ama işi el işçiligi iyidir yani çalışmalarına nezaman baksan ayrı bir mest oluyorum.tabi bunlar benim şahsi düşüncem

hocam oraaya gittim hatta aracın arka kapılarına 2 hoparlör taktırdım işçiliği bence iyi ama çok konuşuyor yav. :D işte ben gibi tr 5 kişi sayamazlar sanayideki elektrikçilere benzemem teybe, bilgisayarla şöyle setup yüklerim arabayı stüdyoya çeviriirm falan kafa ütülendi benm hoparlör takana kdar :rofl:

ama bunu takabilir mi bilemiyorum o genelde hazır sistemleri takıyor yani fişlerin dönüşümünü yapabilir mi bilemiyorum açıkçası bir de kumar oynayacağım galiba çıkma orijinal navigasyonlu teyp alıp gideceğim sonra da uymazsa elimizde patlayacak