0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanliyo mu
Yıllar yıllar önce (5-6 sene) önce bi İstanbul gezisinde Düzcede mola verdik outlet otoparkında yanlıyorlardı. Bende merak tabi ," bi deneyebilir miyim ?" Dedim. Yok olmaz veremem şeklinde birşeyler söylediler. O zamandan beri merak ederim maşallah hayırlı olsun
Tabiki herşeyi düşünmek lazım ama öyle alır almaz yanlamazdım ki bu hobinin artması için insanların yardımcı olması çok güzel ama ufak denemelerini sağlamakta lazım sanki?
Oğuuzz valla al kardeşim hiç alan olmasada yılda 3 4 kere kullansna bile yeter akarı yok kokarı yok ben 2010dan beri masraf yapmadım desen yalan olmaz
Helikopter için masraflı derlerdi. Hiç de öyle değilmiş ahmet abinin masraf ettiğini görmedim
herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum mesut abi havaya geçeceğemizi pek sanmıyorum şu an havalardayız sayılır daha doğru durust yanlayamıyoruz sureklı havada taklalar mehmet sakura candır en kısa zamanda geçersin inşallah (çok anlarım bu işlerden biliyorsun ) Kaan hocam benden de rica eden oldu avm de verdim kullandı az kala mefta oluyordu araç gerçekten kullanımı kolay değil