0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Bu forumdaki ilk konum, aracın kitapçıklarını defalarca okumama rağmen çözüm bulamadığım bu iki konu ile ilgili siz değerli üyelerden yardım bekliyorum. (Beceriksiz diyebilirsiniz ) Aracımı alali 3 hafta oldu (2.el). 1. Muzik sistemindeki radyo kanallarini 1. sayfadan 6.sayfaya kadar kendi keyfime göre sıralamak istiyorum ama yapamıyorum. Sadece 'presets' ekranina 6 adet radyoyu favori olarak ekleyebildim. Benim istediğim 'station list' ekranindaki bütün kanalları kendime göre sıralamak. ( 36 kanalı birden, sinir bozucu ama tam bir zapçıyım )2. Araç haraket ettiğinde kilit sistemi devreye giriyor ve kapılar kilitleniyor. Bundan sonra aracı durduğumda kapılar sürücü tarafından ben açmadan açılmıyor ve diğer yolcular inemiyor. (Çocuk kilidi kapalı ) Yardım edin şu amatöre
hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun1. istediğiniz frekansı seçin radyo çalarken hangi kanala kaydetmek isterseniz o kanal numarsına 3 sn basılı tutun dııt sesi gelince kaydettin demektir.2-bu özellik fabrika çıkışı böyle serviste açtırıp kapatabiliyorsunuz diye biliyorum
02132633]hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun1. istediğiniz frekansı seçin radyo çalarken hangi kanala kaydetmek isterseniz o kanal numarsına 3 sn basılı tutun dııt sesi gelince kaydettin demektir.2-bu özellik fabrika çıkışı böyle serviste açtırıp kapatabiliyorsunuz diye biliyorumAli bey radyo sayısı olarak bir sınırlama var mı, presets ekraninda dediginiz gibi yapıp 6 tane frekansı kaydettim zaten, diğer station list ekraninda denedim dıt sesi gelmedi (ya da ben beceremedim). Diğer soru içinde kitapcikta bir bölümde bahsedilmiş (benim gözümden kaçmış) aracin disindayken elimizi kapı koluna koyup, kumandadan açma düğmesine 5 sn. basılı tutmak gerekiyormuz.Çift kilit sistemi sayfa 145') Deneyip paylaşacağim bugün içerisinde.
2. Araç haraket ettiğinde kilit sistemi devreye giriyor ve kapılar kilitleniyor. Bundan sonra aracı durduğumda kapılar sürücü tarafından ben açmadan açılmıyor ve diğer yolcular inemiyor. (Çocuk kilidi kapalı ) Yardım edin şu amatöre
Hayırlı olsun aracınız güle güle kazasız belasız günlerde kullanın Bu 2. sorunuzu ben yapmıştım ama nasıl oldu tam bende anlayamadım. Bu kilit sistemini iptal etme anlatımı var kitapçıkta ama tamda bir anlatım değil gibi. Ben bir AVM garajında denk gele yapabişmiştim Sizin dediğiniz araç belli bir yol aldıktan ve 20 yada 25 km/h hızı geçtikten sonra kapaıları otomatik kilitlemesi dimi ? EVET ise dediğim gibi kitapçıkta bunu iptal etmenin yolu anlatıyor. Ama sizin bulduğunuz yol değil.
Akşam araç lazım oldu dışarı çıktım çıkmışkende radyo kanallarını denedim maalesef sadece 6 kanal hafıza var gibi görünüyor touch ekranlarda.Selamlar
6 istasyon mu sadece gerçekten. Çok şaşkınim şu an. Kendi kendime olmaz, imkansız deyip kabillenmedim en başta. Sen touch ekran yaptım de ondan sonra bir radyo kayıt sistemi yapma. Gecen gün navi için fiyat istedim servisten bir modül takılacak 2000 tl istediler. Touch 'tırt' artık bana göre. Şu an iyiden iyiye söktürüp yerine navitech navigasyonlu sistemi taktırmayı düşünüyorum. ..
sökersen haerim olsun hocam bende navigasyonsuz bir modül düşünüyorum 2011 modele uyar herhalde
Adana'da navitech servisi var. Musait zamanda gidip konuşacağım. Parça fiyati 1250 tl gibi montajla 1500 olur diye tahminim. Corolla aracimda vardi, memnundum. 'Navigasyonsuz modül' demişsiniz orayi anlamadim sadece???Maksat navigasyon sistemine sahip olmak daha ucuza. Ses kalitesininde üstündeki orjinal cihazdan iyi olacağını düşünüyorum. 2011 modelde geri görüş kamerasida ekliyorlar modül değişimiyle.
navigasyonsuz derken sizin araçtaki üründe navigason yüklü değil sanıyorum bende benim navigasyona ihtiyacım yok harici aletim var demek istemiştim sadece eğer satacak olursanız talibim ben de sırf arka park kamerası için istiyorum koca aracı park etmek bana eziyet oluyor bulunduğum yerde de hep dağdan inmeler var adam gibi yanaştırmassam aracın dibine kadar giriyorlar trafik algısı hoşgörü yok
Şimdi anladım hocam.
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=538sitesinde fiyat 1300 tl geri görüş kamerası faln da dahil avensise tam uyumlu ...aslında akıl çeliyor ama ses kalitesi nasıldır bilemiyorumservis montaj dahil 2100 lira istemiştlAynı cihazı eski Corolla aracımda kullandım. Güzel cihaz, ses kaliteside iyiydi. Servis resmen kazık, touch ekrana takilan kıytırık bir modül için 2000 tl istediler benden. En mantıklısı navitech servisinde taktirmak. 1300 tl teyp artı montaj ne kadar isterler bilmiyorum.