Gönderen Konu: Araç içi tablet  (Okunma sayısı 4726 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Araç içi tablet
« : Haziran 05, 2014, 22:25:20 »
Arkadaşlar benim arkadaş yurtdışında sana bitane multimedya teyp getireyim fiyatlar çok uygun diyor bende resimdeki yere bi tane tablet montajı yapayım diyorum hem navigasyon hemde internet kullanmak amacıyla şu sim kart takılanlardan ben turkcell vınn kullanıyorum ondaki kartı tablete takıp kullanmayı düşünüyorum navigasyon cihazı ayriyeten var ama pek kullanmıyorum tabletten verim alabilirmiyim görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Araç içi tablet
« : Haziran 05, 2014, 22:25:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç içi tablet
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2014, 22:29:26 »
Şarj kablosunu nasıl bağlayacaksınız?  Hangi marka tablet düşünüyorsunuz? Kaliteli bir gps alıcısı olmayan bir tablet ise o konumdan pek uydulara bağlanamayabilir.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2014, 22:37:09 »
Şarj kablosunu nasıl bağlayacaksınız?  Hangi marka tablet düşünüyorsunuz? Kaliteli bir gps alıcısı olmayan bir tablet ise o konumdan pek uydulara bağlanamayabilir.
Biraz kaliteli bişey düşünüyorum  sıfır tablet olursa şarj sıkıntı olabilir  içi açılınca garanti biter 2.el olursa içine direk ince kablo ile bağlarım onuda bi düğme yardımıyla hellederim ama şu marka diye bişey aklımda yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2014, 22:42:39 »
Fotosunu çektiğiniz yer tam olrak nerede bilmiyorum ama navigasyon için kullanacağınız zaman IPS ekran olmayan bir tablette görme sıkıntısı çekebilirsiniz. Öncelikle ekranının IPS olmasına ve Güneş altında görünebilir bir parlaklığa sahip olmasına bakın Samsung Tab olanlar bu iş için ideal ama şarj kablosunu modifiye etmek için açınca garanti sıkıntısı yaşanabilir. Dandik çin malları, Dandik dediğime bakmayın bende bir sürü tablet var hepsi çin malı ama işimi görüyor, ekran parlaklığı ve navigasyon bağlantısı olarak bi SAMSUNG kesinlikle etmiyor malesef. :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2014, 22:52:57 »
öncelikle güzel fikir umarım uygulayabilirsiniz.Şunu merak ediyorum elimde Samsung tab 3 var 7 inçlik versiyonundan geri görüş kameramı tablete bağlayabilirimiyim??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2014, 22:55:11 »
Fotosunu çektiğiniz yer tam olrak nerede bilmiyorum ama navigasyon için kullanacağınız zaman IPS ekran olmayan bir tablette görme sıkıntısı çekebilirsiniz. Öncelikle ekranının IPS olmasına ve Güneş altında görünebilir bir parlaklığa sahip olmasına bakın Samsung Tab olanlar bu iş için ideal ama şarj kablosunu modifiye etmek için açınca garanti sıkıntısı yaşanabilir. Dandik çin malları, Dandik dediğime bakmayın bende bir sürü tablet var hepsi çin malı ama işimi görüyor, ekran parlaklığı ve navigasyon bağlantısı olarak bi SAMSUNG kesinlikle etmiyor malesef. :argh:
Resim 101 kasanın orta konsola ait üst tarafta teyp altında göründüğü üzere kalorifer düğmeleri bölmenin altında ise kül tablası ve çakmaklık var daha detaylı resim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2014, 22:56:21 »
öncelikle güzel fikir umarım uygulayabilirsiniz.Şunu merak ediyorum elimde Samsung tab 3 var 7 inçlik versiyonundan geri görüş kameramı tablete bağlayabilirimiyim??

Direk kablo ile bağlanabilirmi bilmiyorum ama kamera görüntüsünü wifi transfer ediciler ile wifi dan bağlanarak tabletinizde görebilirsiniz.

http://www.alibaba.com/showroom/transmitter-for-car-backup-camera.html

Product Review of Wifi Backup (Reverse) Camera
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2014, 22:59:05 »
Bu konuda hiç bilgim yok maalesef konusunda uzman arkadaşlar forumda yardımcı olurlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2014, 23:00:41 »
Resim 101 kasanın orta konsola ait üst tarafta teyp altında göründüğü üzere kalorifer düğmeleri bölmenin altında ise kül tablası ve çakmaklık var daha detaylı resim

:tamam: Burası kullanım kolaylığı açısından zor bir yer bence. Ekranı alt taraftan yukarıya bakacak şekilde \ bu şekilde yani alt tarafından besleyerek bence montaj yapın ki ekrana dokunmalarınızda adres yazmada vb şeylerde kulanımı kolay olsun. Bu şekilde bağlarsanız direk şarj kablosunuda aleti parçalamadan yan tarafından orjinal halinde bağlayabilirsiniz. Bu şekilde olması belki güneş ve parlama açısından sıkıntı yapabilir ama dediğim gibi kaliteli ekranlı bir alet sıkıntı yapmaz zannımca
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2014, 23:16:19 »
:tamam: Burası kullanım kolaylığı açısından zor bir yer bence. Ekranı alt taraftan yukarıya bakacak şekilde \ bu şekilde yani alt tarafından besleyerek bence montaj yapın ki ekrana dokunmalarınızda adres yazmada vb şeylerde kulanımı kolay olsun. Bu şekilde bağlarsanız direk şarj kablosunuda aleti parçalamadan yan tarafından orjinal halinde bağlayabilirsiniz. Bu şekilde olması belki güneş ve parlama açısından sıkıntı yapabilir ama dediğim gibi kaliteli ekranlı bir alet sıkıntı yapmaz zannımca
Teşekkürler ben bi dizayn çalışması yaparım izne ayrılınca memleket Kayseri'de bişeyler uygularım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2014, 23:19:35 »
Şanslısınız aracınızda böyle bir yer mevcut benim araçta bu tip bir yer olsa bende girişimde bulunacağım ama malesef ki yok. Bende cama takılan tablet tutuculara koyuyorum artık :olu:

Şimdiden elinize emeğinize sağlık güle güle kullanın.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2014, 23:21:00 »
Murat Abi biraz araştırdım.Ebayda yaklaşık 70 dolar civarı.ben kablolu 5 inç ekran kullanmaya devam ediyim :)
http://www.ebay.com/itm/WIFI-Wireless-FPV-Transmitter-P2P-30fps-Realtime-Video-for-IPhone-iPad-Android-/151311781631?pt=AU_Television_Accessories&hash=item233ae28eff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2014, 23:22:07 »
Şanslısınız aracınızda böyle bir yer mevcut benim araçta bu tip bir yer olsa bende girişimde bulunacağım ama malesef ki yok. Bende cama takılan tablet tutuculara koyuyorum artık :olu:

Şimdiden elinize emeğinize sağlık güle güle kullanın.
Sağolun ben navigasyonu cama tutturdum daha sonra söktüm biri merak eder camı falan kırar diye devir çok değişik malesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Haziran 05, 2014, 23:36:43 »
Murat Abi biraz araştırdım.Ebayda yaklaşık 70 dolar civarı.ben kablolu 5 inç ekran kullanmaya devam ediyim :)
http://www.ebay.com/itm/WIFI-Wireless-FPV-Transmitter-P2P-30fps-Realtime-Video-for-IPhone-iPad-Android-/151311781631?pt=AU_Television_Accessories&hash=item233ae28eff

Daha ucuzlarıda var anladığım kadarı ile hem alıcı hem verici

http://www.ebay.com/itm/2-4G-Wireless-Video-Transmitter-Receiver-for-Car-Backup-Camera-and-Monitor-/281279873750?pt=US_Audio_Video_Transmitters&hash=item417d9642d6

pek ürünle alakalı bilgi yok ama 70 dolar pahalı hakikatten

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2014, 23:38:22
Sağolun ben navigasyonu cama tutturdum daha sonra söktüm biri merak eder camı falan kırar diye devir çok değişik malesef

Aynen, 3 kuruşluk alet için hem canımızı sıkacaklar hemde camımızı kıracaklar.  :argh:

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 06, 2014, 00:45:14 »
Oranin ocusune gore bulmak lazim zor sarz isi kolay cakmakliktan sarz aleti alir takarsiniz  onemli olan 3g li hatli tablet almak tabi bunlarin ucreti yuksek oluyor bende ipad var hiç kullanmam uzun yolda  falan aliyorum elime arabada  cama yapiştirma şeyi ile tuturup film falan izleyenler var
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 06, 2014, 00:57:46 »

ben bunu kullanıyorum samsung tab.3 fiyatı 400 tl civarı cam vantuzu eskidir şimdi değiştirdim daha iyisini ve kibarını buldum google grip go yazarsanız buursunuz ben hobby olarak yurt dışından navigasyon ve elektronik getiriyorum
tecrübelerime  dayanarak samsung tab3 tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 06, 2014, 03:26:55 »
Gökhan bey şu sıra bu tab3 lerin bi hayli methedildiğini duydum insanın aklına yer ediyor ::)  Hem bir navigasyona göre daha kullanışlı, fiyat/performans olarak zirvede anladıgım kadarı ile....

Yaşar bey söyleyeceğimi yanlış anlamayın, hevesinizde kırmak istemem  ancak eğer kalorifer tuşlarının orada ki yuvarlak tuşu siz yaptıysanız kesinlikle bu tableti o bölgeye montaj işine kalkışmayın ::)

Ayrıca zamanında efsanede o bölgeye ekran yerleştiren biri olarak aşırı derecede kullanışsız bir yer malesef göz teması kurup tekrar yola dönmeniz üst bölgeye göre 1,5saniye kadar gecikiyor Allah muhafaza trafikte 0,01 saniye bile önemliyken gelin vazgeçin derim.... Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 06, 2014, 14:41:36 »

MesajBirleştirildi: Haziran 05, 2014, 23:38:22
Aynen, 3 kuruşluk alet için hem canımızı sıkacaklar hemde camımızı kıracaklar.  :argh:
[/quote]
Cakmaklığın oraya tablet çok kullanıssız olur ancak yanınızda oturan söyler oraya sonra önüne olacak iş değil.
Büyük ekran note 2, note 3 yada 5.Inclık telefon alın. Yolculuk esnasında cama yapıstırılan tutacaklarla navigasyon görevi de yapar istediğinizi de.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2014, 19:33:57 »
oraya tablet yerleştirmeye çalışmak zaman ve para kaybıdır. ekran size  dönük olmalı iyi parlaklık veren bir ekranı olmalı gps li tabletler o noktadan çok uzun sürede bağlanabilir hem teblette gps çok ta randımanlı çalışmaz
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2014, 19:51:06 »
Gökhan bey şu sıra bu tab3 lerin bi hayli methedildiğini duydum insanın aklına yer ediyor ::)  Hem bir navigasyona göre daha kullanışlı, fiyat/performans olarak zirvede anladıgım kadarı ile....

Yaşar bey söyleyeceğimi yanlış anlamayın, hevesinizde kırmak istemem  ancak eğer kalorifer tuşlarının orada ki yuvarlak tuşu siz yaptıysanız kesinlikle bu tableti o bölgeye montaj işine kalkışmayın ::)

Ayrıca zamanında efsanede o bölgeye ekran yerleştiren biri olarak aşırı derecede kullanışsız bir yer malesef göz teması kurup tekrar yola dönmeniz üst bölgeye göre 1,5saniye kadar gecikiyor Allah muhafaza trafikte 0,01 saniye bile önemliyken gelin vazgeçin derim.... Saygılar...
Yok rica ederim herkesin görüşüne saygı duyarım hareket halinde pek kullanmayacağım zaten  arkadaşların önerilerini alayım dedim aslında navkin maxi m navigasyon cihazı almıştım orya takmak için halen duruyor yapılsada biraz delme takma gibi olur bahsi geçen düğmeyi ben taktım evet ön sis farlarına bağlı banada takıntı oldu ama oraya uygun çıtçıtlı bi düğme bulamadım örnek kapı kilitleme butonuna benzer arkasına gelen klima altyapısını sökmek istemedim verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2014, 19:53:23

MesajBirleştirildi: Haziran 05, 2014, 23:38:22

Cakmaklığın oraya tablet çok kullanıssız olur ancak yanınızda oturan söyler oraya sonra önüne olacak iş değil.
Büyük ekran note 2, note 3 yada 5.Inclık telefon alın. Yolculuk esnasında cama yapıstırılan tutacaklarla navigasyon görevi de yapar istediğinizi de.
Haklısın teypteki flash belleğe kafa atan arkadaş olduktan sonra neler olmazki :) telefo sony experia p kullanıyorum gayet iyi telefon düşünmüyorum en iyisi arkadaş dediği multimedya teybi getittirmek :)