0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şarj kablosunu nasıl bağlayacaksınız? Hangi marka tablet düşünüyorsunuz? Kaliteli bir gps alıcısı olmayan bir tablet ise o konumdan pek uydulara bağlanamayabilir.
Fotosunu çektiğiniz yer tam olrak nerede bilmiyorum ama navigasyon için kullanacağınız zaman IPS ekran olmayan bir tablette görme sıkıntısı çekebilirsiniz. Öncelikle ekranının IPS olmasına ve Güneş altında görünebilir bir parlaklığa sahip olmasına bakın Samsung Tab olanlar bu iş için ideal ama şarj kablosunu modifiye etmek için açınca garanti sıkıntısı yaşanabilir. Dandik çin malları, Dandik dediğime bakmayın bende bir sürü tablet var hepsi çin malı ama işimi görüyor, ekran parlaklığı ve navigasyon bağlantısı olarak bi SAMSUNG kesinlikle etmiyor malesef.
öncelikle güzel fikir umarım uygulayabilirsiniz.Şunu merak ediyorum elimde Samsung tab 3 var 7 inçlik versiyonundan geri görüş kameramı tablete bağlayabilirimiyim??
Resim 101 kasanın orta konsola ait üst tarafta teyp altında göründüğü üzere kalorifer düğmeleri bölmenin altında ise kül tablası ve çakmaklık var daha detaylı resim
Burası kullanım kolaylığı açısından zor bir yer bence. Ekranı alt taraftan yukarıya bakacak şekilde \ bu şekilde yani alt tarafından besleyerek bence montaj yapın ki ekrana dokunmalarınızda adres yazmada vb şeylerde kulanımı kolay olsun. Bu şekilde bağlarsanız direk şarj kablosunuda aleti parçalamadan yan tarafından orjinal halinde bağlayabilirsiniz. Bu şekilde olması belki güneş ve parlama açısından sıkıntı yapabilir ama dediğim gibi kaliteli ekranlı bir alet sıkıntı yapmaz zannımca
Şanslısınız aracınızda böyle bir yer mevcut benim araçta bu tip bir yer olsa bende girişimde bulunacağım ama malesef ki yok. Bende cama takılan tablet tutuculara koyuyorum artık Şimdiden elinize emeğinize sağlık güle güle kullanın.
Murat Abi biraz araştırdım.Ebayda yaklaşık 70 dolar civarı.ben kablolu 5 inç ekran kullanmaya devam ediyim http://www.ebay.com/itm/WIFI-Wireless-FPV-Transmitter-P2P-30fps-Realtime-Video-for-IPhone-iPad-Android-/151311781631?pt=AU_Television_Accessories&hash=item233ae28eff
Sağolun ben navigasyonu cama tutturdum daha sonra söktüm biri merak eder camı falan kırar diye devir çok değişik malesef
Gökhan bey şu sıra bu tab3 lerin bi hayli methedildiğini duydum insanın aklına yer ediyor Hem bir navigasyona göre daha kullanışlı, fiyat/performans olarak zirvede anladıgım kadarı ile....Yaşar bey söyleyeceğimi yanlış anlamayın, hevesinizde kırmak istemem ancak eğer kalorifer tuşlarının orada ki yuvarlak tuşu siz yaptıysanız kesinlikle bu tableti o bölgeye montaj işine kalkışmayın Ayrıca zamanında efsanede o bölgeye ekran yerleştiren biri olarak aşırı derecede kullanışsız bir yer malesef göz teması kurup tekrar yola dönmeniz üst bölgeye göre 1,5saniye kadar gecikiyor Allah muhafaza trafikte 0,01 saniye bile önemliyken gelin vazgeçin derim.... Saygılar...
MesajBirleştirildi: Haziran 05, 2014, 23:38:22Aynen, 3 kuruşluk alet için hem canımızı sıkacaklar hemde camımızı kıracaklar. Cakmaklığın oraya tablet çok kullanıssız olur ancak yanınızda oturan söyler oraya sonra önüne olacak iş değil.Büyük ekran note 2, note 3 yada 5.Inclık telefon alın. Yolculuk esnasında cama yapıstırılan tutacaklarla navigasyon görevi de yapar istediğinizi de.