Merhabalar, 15 gündür corolla sahibiyim alırken sorduğum sorular neticesinde bujiler, hava filtresi, yağ, yağ filtresi, triger, V, devirdagim kayışı değişti, kayışın birinden ses geliyor yeni olduğundan diye düşündüm.
Alırken 1000-2000 devirler arasında sallama yapıyordu (soğukken) tamirci benzin pompası değişince düzelir dedi.
Aldığımda Atiker göstergesi 2 iken bakıma girerken 1 di ve bakımdan çıkarken 2 gösteriyordu ama araç 100 mt sonra 3 kez sisyal sesi ve hızlı yanıp sönen sarı ışıkla karşılaştım, benzine geçip tekrar LPG ye geçiyorum sonra 2000 devirde tekrar sinyal sesi geliyor, Kapağını açıp baktım simit tankın göstergesi boşa yakın gösterince LPG bittiği için sinyal verdiğini anladım tankı 33,55 lt ile fulledikten sonra ne göreyim gösterge kırmızı ışıkta, tamirde akü sökülüp taktıklarından göstergenin tutarsızlaştığı düşünüyorum,
Gaz filtresini ve benzin filtresini yakında değiltircem, antifiriz, şanzıman yağı, direksiyon yağı, fren hidrolik, normal dendi ama uzun zamandır bakım yapılmadığından değiştirme gereği varmı sizce, fulleyince benzine katılan enjektör temizleyici kullanmayı düşünüyorum, gaz enjeksiyonları içinde temizleyici varmıdır (forumda bulamadım), genel bakım olarak kontrol ettirmem gereken neler olabilir yardımcı olurmusunuz.