0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motorunuz zincirli triger. Yağ olarak mobil tam senetik 5w-30 öneririm. VSC yok diye biliyorum Göstergede "kaygan yol işaretli" uyarı lambası ve bir tuş varsa VSC (ESP) var demektir.
Gösterge panelinde kaygan yol işaretli bi araba var;ama kontak on konumundayken falan hiç ışığı yanmıyor..Aldığım arkadaşta ısrarla ESP var abi dedi;bu araç Türkiye de rusya için üretilen modellerdenmiş ve Türkiye de satılmış?? falan dedi..bilemiyorum ne derece doğru..ancak VSC düğmesini falan göremedim? tam olarak nerede aramalıyım? Birde aracın frenleri biraz zayıf geldi bana acaba balatalardan mı yoksa araç ağır olduğundan fren performasnı düşük müdür?? bundan önce ki aracım 945 kilocuktu;maşallah auris+LPG ruhsatta 1450 kg yazıyor..biraz frenlemede sıkıntı yaşıyorum bu yüzden..
teşekkürler..aslında Toyota serviste araca bi check up yaptırmak istiyorum..Elden geçecek bi şey varsa fren balatası-polen filtresi vs..çünkü klima ilk çalıştığın da da kabinde koku yapıyor muhtemelen polen filtresi görevini tamamlamış..kaça değişir acaba..
tekrar selamlar aracımın ruhastında auris-comfort diye işlemişler; ben comfort extra diye biliyorum;aldığım kişi de Comfort Extra LS diyor ;bunların arasında ki donanım farklarını görebileceğim bir Broşür-pdf dosyası bulunur mu? birde araçta sanıyorum far sensörü bulunuyor? bu comfort extra larda olan bi özellikmidir?