0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrica fotografta ki spor pedal seti ile muayeneden gecemezsiniz, uzerlerinde kaydirmaz kaucuk olmali.
Evet degisebiliyor pedal lastikleri, klasik ingiliz rahatsizliklari, 3132114020 pedal lastigi takin sorununuz cozulur.
Celicanizin yasi da itibariyle gaz teli takiliyor olabilir.Iyi bir pas sokucu ve yaglayici ile oncelikle kelebek govdesi uzerindeki telin bagli oldugu levyeyi yaglayin, gerekirse yumusak bir firca (Dis fircasi da olabilir) ile yay kismini fircalayin.Ince ucun sprey ucu ile telin icerisinden gectigi plastik muhafazinin icini yaglayin ve gaza basip birakarak tekrarlayin her tekrarda az az sıkın.Arac icerisinde pedalin ve telin pedal uzerinde ki baglantilarini yaglayin gerekirse fircalayin.Ayrica fotografta ki spor pedal seti ile muayeneden gecemezsiniz, uzerlerinde kaydirmaz kaucuk olmali.
Kimi sizin gibi rahatsiz olabiliyor, kimi hic hissetmiyor bile.Olayin ozu parcayi Japon uretimi olan ile degistirmekten geciyor.
Valla ben nedense alışamadım, hatta dediğim gibi üzerinde durması gereken park ederken yada park ettiğim yerden çıkarken inanın savaşıyorum pedalla, ha kaçırdım ha fırlayacak hesabı strese giriyorum.http://www.toyotaburada.com/ buraya baktım ama bulamadım yerini http://www.toyotaburada.com/index.php?route=product/category&path=355 burada hiç ürün yok zaten verdiğiniz numaraya göre de bişi çıkmadı.
Pedallarin metal kisimlari 84 yilindan bu yana standart hocam, herhangi bir modelin pedal lastigini istediginiz gibi takabilirsiniz.Benim parca numarasi verdigim pedal lastigi, hilux'e ait, deseni ayagin pedal uzerinden kaymasina daha fazla engel olan bir tasarima sahip.Pedal lastigi cesitleri var stoklarimizda, siteye oem urunleri ekleyemedik henuz.
Benim parca numarasi verdigim pedal lastigi, hilux'e ait, deseni ayagin pedal uzerinden kaymasina daha fazla engel olan bir tasarima sahip.
bahsettiğin lastik ne kadar abi?3 lu mu satılıyor?Bende bu konudan muzdaribim.
Evet hocam bakmıştım enine çizgileri vardı. Ayak kaymasına engel olabilecek şekilde beğendim onları. Mustafa Emre'nin de sorduğu gibi fiyatı ne kadar? Diğerleri rahatsız etmiyor ama almışken takım alalım, o modelin lastiklerinden Bu model dimi hocam sizin dediğiniz ?Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2014, 18:28:36Ufuk Hocam dan ses çıkmayınca pedal pedlerinin ikisinide söktüm geldim. Fren vede Debriyaj aynı görünüyor görsel olarak gaz pedalını sökemedim, o sanki monoblok gibi bişidi daha sertti pek elleşmedim.31321-42010 yazıyor üstlerinde birinde A15 diğerinde A16 yazıyor. Debriyaj pedinin sol tarafı , fren pedinin sağ tarafı aşınmış. Evde Sıcak suya batırıp bi güzel yıkadım sonrasında Würth Silikon Spray vardı onu sıktım yumuşasın diye. Takarkende Debriyajınkini Frene , Freninkini Debriyaja taktım bakalım bir iyileşme olacakmı, pek sanmıyorum ama yeni pedleri alana kadar bi test edeyim böyle