0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Kit fiyatı hiç önemli değil , fiyat karşılaştırmasından ziyade asıl almak istediğim ; sorunsuzluk , uyumluluk , uzun ömür , garanti , servis ağı ve servis hizmeti kalitesi. Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz. Değerli görüşleriniz benim için önemlidir.Saygılarımla ,A ) BrcB ) Prins (Silverline)C ) Kit MTMD ) Atiker (Gold)
Yılda kaç km yapacaksınız? kit bedelini çabuk amorti edebilecekseniz lpg tavsiye edrim. bu konuda forumda epey bilgi var, Prins tavsiye ederim.
Ankara'dasınız... Lovato (Damla Otogaz) veya BRC önceliğiniz olabilir. Ama parası önemli değil demişsiniz. En sorunsuzluğu bilinen Prins. Bunlardan da önceliklisi iyi bir işçilik. Saygılar...
kitin fiyatı sorun değilse hiç lpg falan da uğraşmayın benzinle binin aracınızın keyfini sürün benimkinde brc my 11 var başarılı tabiki eyvallah hiç bir sorun da çıkarmadı çok şükür de arada benzinle kullanıyorum başkasının arabasına mı bindim diye düşünüyorum yani
Bayiden araci aldim 3 km de idi araca bindim sigarayi yaktim gorevli bana bakti abi naptin dedi. hiic dedim guldum. eskimeyecek mi. ha bu gun ha seneye nasil olsa sigara icilecek. direk brc bayine gittim lpgyi taktirdim. cok kisi biraz bin erken davranma felan dedi. bende sordum sorusturdum tavsiyeler isiginda ozellikle burdaki arkadaslarin tavsiyeleri dogrultusunda hareket ettim. lpg de prince daha iyi evet ama brc kadar servisi yok biraz da fiyat farki var ben brc tercih ettim hep ankarada olacaksaniz para da sorun degilse prince taktirin. ilk 2 bin km cogunlukla benzinle bindim. %70-%80 gibi benzin. sonra karisik bindim. 4-5.000 km den sonra lpg agirlikli bazi bazi benzinle bindim. uzun yolda 80-100 km de 5-6 km veya 1-2 dk kadar benzine almayi oneriyorlar bencede mantikli. ben rampalarda benzine aliyorum denk geliyor zaten. yakit olarakta full trafik sehir ici 8.5 - 9 lt lpg yakiyor uzun yolda 6.5-7 lt yakiyor. ekonomi icin ugrasirsam degerler dusuyor elbet.Kesinlikle lpg taktirin. prince - brc baska bi sey dusunmeyin bile. her yonuyle avantajli. dizellerden az yakiyor.
Hissedilecek derecede benzinde fark ediyorsa gaz filtrenizin degisim peryodu gelmis ve gecmis olabilir. Degistiyse gaz aldigin istasyonu degistir derim. Yada ayar gerekebilir lpg sistemine. Saygilar...
şöyle açıklayayım araçta çekiş vb gibi hiçbir problem yok herşey mükemmel ancak benzindeyken araba daha rahat çalışır çünkü ona göre imal edildiği için iyi bir şöfor de bunu kullanırken hisseder araba benzindeyken yolda yağ gibi kayıyomuş hissi veriyo bana onu biraz abartıyla anlatttım sadece bu daha 20000 km olmadık abi bakımı gelmedi yani
Gule gule kullan kardesim. 16 senelik soforum. Lafi da koydun bize bu arada. 10 yillik lpgli arac kullanicisiyim. Bilgine. laf koyma gibi bi amacım yoktu abi. estağfurullah ne haddimize bir kere yaşın benden büyük ben kendimi övdüm sadece orda azıcık Mesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2014, 21:18:17Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 04, 2014, 21:17:18Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 04, 2014, 20:52:49Gule gule kullan kardesim. 16 senelik soforum. Lafi da koydun bize bu arada. 10 yillik lpgli arac kullanicisiyim. Bilgine. laf koyma gibi bi amacım yoktu abi. estağfurullah ne haddimize bir kere yaşın benden büyük ben kendimi övdüm sadece orda azıcık mesajları birleştirmişim acemilik mi oldu ne emre abi içinden bişeyler geçirdi galiba
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 04, 2014, 20:52:49Gule gule kullan kardesim. 16 senelik soforum. Lafi da koydun bize bu arada. 10 yillik lpgli arac kullanicisiyim. Bilgine. laf koyma gibi bi amacım yoktu abi. estağfurullah ne haddimize bir kere yaşın benden büyük ben kendimi övdüm sadece orda azıcık mesajları birleştirmişim acemilik mi oldu ne emre abi içinden bişeyler geçirdi galiba
Gule gule kullan kardesim. 16 senelik soforum. Lafi da koydun bize bu arada. 10 yillik lpgli arac kullanicisiyim. Bilgine. laf koyma gibi bi amacım yoktu abi. estağfurullah ne haddimize bir kere yaşın benden büyük ben kendimi övdüm sadece orda azıcık
mesajları birleştirmişim acemilik mi oldu ne emre abi içinden bişeyler geçirdi galiba
Hayırlı olsun güle güle kullanın... LPG'nin tadını çıkarın artık... Doya doya binin ve LPG bakımlarını ihmal etmeyin. Saygılar...