0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adimi yazdiracam da 10 numara oluyum dedim 9. kisiyi bekliyorum
nerdesinnn fatihhh nerdesinnnn...
mangal partisine katilabilmek icin yaz okuluna kaldim
şart degildi yaaa sevindik tamamdır listeyi güncellicem zaten Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 07:34:46güncel liste:1-Ogün Çetinkaya2-Oguzhan Taş3-Yunus Emre Kozanlı4-Ali İlhan5-Fatih Koçak6-Mustafa Can Delikanlı(belki)7-Eren Acar(belki)bu ay epey bir eksigimiz var.umarım ramazanda iftar programında tekrar toplanabiliriz.yer degişikliği yapılacak çünkü adı geçen yerde boş yer yok.gerekli degişiklik gene duyurulcak arkadaşlar.ama gene çayyolu tarafında o mekana yakın biryer olcak gibi şimdiden söliyim dedim
adamları aradık ama boş yer olmadıgını sölediler aynı hizada belki 1km uzagında 2 yer daha varmış aynı düzeyde aynı yapıya sahipler.onlarla konuşcaz bakalım.bunun tek sebebi belediye parklarının keyif vermemesi.oyüzden bu alanlara yönelim dedik
aynen oyle ya hic anlami olmaz oyle
heryerde egleniriz o açıdan sıkıntı yok ama genede güzel bir mekan olması için elimizden geleni yapıcaz bakalım.büyük ihtimalle ramazan öncesi diye böle oluyor diye düşünüyorum ama illaki ayarlıcaz birşeyler mekan basarız gerekirse burası angara
bizde yogg diye birşey olmaz yapamama diye birşey olur o da bize ters Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2014, 10:32:53bugun boş olan bir arkadaşımız varmı çayyolunda tarafında kavaklı aile piknik alanı var telefon numarası veririm gerekirse.uludag kebabı geçtikten sonra birazdaha ilerde.o taraflara gidip acaba rezerve yapabilirmi diye yoksa direk telefon usulu rezerve yapacam.Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2014, 00:05:42Kimseden cevap gelmedigi icin rezervasyonu kendimce yaptim telefondan herkesin haberiolsun.gene ayni yerdeyoz cayyolunda sadece mekan farkli.herkeze mesaj aticam ama burdanda yazayim bulusmayi 9:30-10 arasi sabah gordionun orda yapariz arkadaslar herkeze uygunsa.sabah gider aksama cikariz
Mangal yeni basladi yetisen kazanir