Arkadaslar soyle birsey varmis bende yeni gordum piknik alanini birisi devir almis o isletiyormus.Serbest degil.Golbasinin kenarinda mangal yerleride var serbest.Kimse karismiyor orda
ben kötü bir niyetle yazmadım aslında onu.hatta açıkladımda ilk o fikri sen attın ortaya bende düşündüm arkadaşlarla konuştum şaka bir yana kafamıza yattı ekledim ankete dedim.yani neresinde bir kötü niyet var neyi gözümden kaçırdım.ben göremiyorum ters bir uslup.daha tanışmadık henüz ama tanıyanlar bilirler beni diye düşünüyorum bende kolay kolay kötü uslup olmaz.bence okurken biraz daha iyi niyetli okumalısın.
enson geçen gün konuştuk o konuyu gene arkadaşlarla ankara ekibinin face de vs hep bir birlikteligi sözkonusu.amacımız birlikte olmak biz heryerde egleniriz bence çok şükür ekip iyi bir ekip.serbestlikten kasıt ne açarsan daha iyi anlamış oluruz aslında
Mesaj Birleştirildi: 16 Haz, 2014 01:38
arkadaşlar oylamayı kitledim burdan da birkaç defa yazdım zaten.hepimize hayırlı olsun yeni oluşan ankara ekibinin ilk mangalı için geri sayım başladı.hoş angaralıyız heryerde mangal yakarız.mangal bahane gene sohbete geliyoruz.herkese teşekkürederim.organizasyonla ilgili gene herkese mesaj atıp buluşma ayarlaması yapılacaktır.gelcek olan numarası bende olmıyan benim numaramın olmadıgı arkadaşlar özelden isteyip alabilirler.
ben kötü bir niyetle yazmadım aslında onu.hatta açıkladımda ilk o fikri sen attın ortaya bende düşündüm arkadaşlarla konuştum şaka bir yana kafamıza yattı ekledim ankete dedim.yani neresinde bir kötü niyet var neyi gözümden kaçırdım.ben göremiyorum ters bir uslup.daha tanışmadık henüz ama tanıyanlar bilirler beni diye düşünüyorum bende kolay kolay kötü uslup olmaz.bence okurken biraz daha iyi niyetli okumalısın.
enson geçen gün konuştuk o konuyu gene arkadaşlarla ankara ekibinin face de vs hep bir birlikteligi sözkonusu.amacımız birlikte olmak biz heryerde egleniriz bence çok şükür ekip iyi bir ekip.serbestlikten kasıt ne açarsan daha iyi anlamış oluruz aslında
Mesaj Birleştirildi: 16 Haz, 2014 01:38
arkadaşlar oylamayı kitledim burdan da birkaç defa yazdım zaten.hepimize hayırlı olsun yeni oluşan ankara ekibinin ilk mangalı için geri sayım başladı.hoş angaralıyız heryerde mangal yakarız.mangal bahane gene sohbete geliyoruz.herkese teşekkürederim.organizasyonla ilgili gene herkese mesaj atıp buluşma ayarlaması yapılacaktır.gelcek olan numarası bende olmıyan benim numaramın olmadıgı arkadaşlar özelden isteyip alabilirler.
ben oyle anladim ki baskasida oyle anlayabilir.Neyse artik anlasamadik bir an.Serbestlikten kastim bize karisan olmamasi anlaminda.Alacaatlida birilerinin isletmesi varmis yeni ogrendim.Golbasinda ise direk gidip oturabiliriz.İzgara yeride var ama karar verilmis zaten hayirli olsun.Bazilarina uzak kaliyor sanirim
21inde alaçatlı dayız galiba

Hadi bakalım güzel bir gün olacak inş.
necati abiyle konuşucam arkadaşlar tanıdıgı varmış sanırım yerimizi ayarlıcak inşallah.ali dedigiin gibi inşallah güzel bir gun olacak ama malum semaver senden

Mesaj Birleştirildi: 16 Haz, 2014 16:11
güncel lisete:
1-Mustafa Can Delikanlı
2-Yunus Emre Kozanlı
3-Oğuzhan Taş
4-Ogün Çetinkaya(aytaç abinin varlıgını hissettirmek için yarım kilo fazladan yicekk

)
5-Ali İlhan
6-Seçkin Ünlüsoy(kesin degil sanırım)
7-Eren Acar(kesin degil)
8-Cemal Akmaz
ismini yazmayı unuttugum kişi olursa lütfen sölesin ve kusurabakmasın lütfen
gerekli degişiklik yapılmıştır aytaç abi
gerekli degişiklik yapılmıştır aytaç abi 
ben soz veremiyorum yanina belirtirseniz
gerekli degişiklik yapıldı eren tamamdır.
abi onu düşünüyodum ben de tam siz kesinleştirdiniz mi tarih yer vs?
bir de abi aileyle birlikteyim ve eğitim hayatımda ilk defa bu duruma düştüm o yüzden biraz baskı var üzerimde

yine de birşeyler ayarlamaya çalışıcam
abi onu düşünüyodum ben de tam siz kesinleştirdiniz mi tarih yer vs?
bir de abi aileyle birlikteyim ve eğitim hayatımda ilk defa bu duruma düştüm o yüzden biraz baskı var üzerimde
yine de birşeyler ayarlamaya çalışıcam

Evet, yer belirlendi.
22 HAZİRAN PAZAR günü ERDEK, akşamüzeri(19'dan sonra) diye planladık. Saatte diğer arkadaşların isteğine göre oynama yapılabilir.
Sen gelmeyi kesinleştir, seni SUSURLUK'tan alıp ERDEK'e götürürüm, tekrar SUSURLUK'a bırakırım.
Evet, yer belirlendi.
22 HAZİRAN PAZAR günü ERDEK, akşamüzeri(19'dan sonra) diye planladık. Saatte diğer arkadaşların isteğine göre oynama yapılabilir.
Sen gelmeyi kesinleştir, seni SUSURLUK'tan alıp ERDEK'e götürürüm, tekrar SUSURLUK'a bırakırım.
susurluğa benim için geleceksen hiç gerek yok abicim ben ayarlarsam direk burdan atlar gelirim ama gece geri dönüşüm problem olur benim için
susurluğa benim için geleceksen hiç gerek yok abicim ben ayarlarsam direk burdan atlar gelirim ama gece geri dönüşüm problem olur benim için 
Sen istersen gelirim, problem değil de işte gece dönüşün biraz sıkıntı olabilir.
Hatta sıkıntı... Zira gece en son dönüş ULUDAĞ TURİZM ile 22.00'da var.
Sen istersen gelirim, problem değil de işte gece dönüşün biraz sıkıntı olabilir.
Hatta sıkıntı... Zira gece en son dönüş ULUDAĞ TURİZM ile 22.00'da var.
zaten bilet fiyatları ucuz senin gelip de extra masraf yapmana gerek yok abi 22 uludağ iyi merkezde otursaydım ama kepsutta olduğumuz için buraya otobüs yok

elimizde iki buluşma imkanımız varken sıfıra düştü iyi mi :'(
zaten bilet fiyatları ucuz senin gelip de extra masraf yapmana gerek yok abi 22 uludağ iyi merkezde otursaydım ama kepsutta olduğumuz için buraya otobüs yok
elimizde iki buluşma imkanımız varken sıfıra düştü iyi mi :'(
KEPSUT'ta olduğunu bilmiyordum, seni merkezde sanıyordum.
İyice bahtsızsın vallahi.
KEPSUT'ta olduğunu bilmiyordum, seni merkezde sanıyordum.
İyice bahtsızsın vallahi. 
sorma abi

Çağış merkez kampüse hergün gidip geldim

bahtsızlığım diz boyu

inşallah tct den barış abi sayesinde bir ev bulduk oraya taşınacaz yakın zamanda