0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben kötü bir niyetle yazmadım aslında onu.hatta açıkladımda ilk o fikri sen attın ortaya bende düşündüm arkadaşlarla konuştum şaka bir yana kafamıza yattı ekledim ankete dedim.yani neresinde bir kötü niyet var neyi gözümden kaçırdım.ben göremiyorum ters bir uslup.daha tanışmadık henüz ama tanıyanlar bilirler beni diye düşünüyorum bende kolay kolay kötü uslup olmaz.bence okurken biraz daha iyi niyetli okumalısın.enson geçen gün konuştuk o konuyu gene arkadaşlarla ankara ekibinin face de vs hep bir birlikteligi sözkonusu.amacımız birlikte olmak biz heryerde egleniriz bence çok şükür ekip iyi bir ekip.serbestlikten kasıt ne açarsan daha iyi anlamış oluruz aslındaMesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2014, 01:38:08arkadaşlar oylamayı kitledim burdan da birkaç defa yazdım zaten.hepimize hayırlı olsun yeni oluşan ankara ekibinin ilk mangalı için geri sayım başladı.hoş angaralıyız heryerde mangal yakarız.mangal bahane gene sohbete geliyoruz.herkese teşekkürederim.organizasyonla ilgili gene herkese mesaj atıp buluşma ayarlaması yapılacaktır.gelcek olan numarası bende olmıyan benim numaramın olmadıgı arkadaşlar özelden isteyip alabilirler.
necati abiyle konuşucam arkadaşlar tanıdıgı varmış sanırım yerimizi ayarlıcak inşallah.ali dedigiin gibi inşallah güzel bir gun olacak ama malum semaver senden Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2014, 16:11:27güncel lisete:1-Mustafa Can Delikanlı2-Yunus Emre Kozanlı3-Oğuzhan Taş4-Ogün Çetinkaya5-Ali İlhan6-Seçkin Ünlüsoy(kesin degil sanırım)7-Eren Acar8-Cemal Akmaz ismini yazmayı unuttugum kişi olursa lütfen sölesin ve kusurabakmasın lütfen
gerekli degişiklik yapılmıştır aytaç abi
gerekli degişiklik yapıldı eren tamamdır.
büte kalmasaydım yarın ankaradaydım ve şuan o listede ben de vardım ama kader kısmet ne diyelim
abi onu düşünüyodum ben de tam siz kesinleştirdiniz mi tarih yer vs? bir de abi aileyle birlikteyim ve eğitim hayatımda ilk defa bu duruma düştüm o yüzden biraz baskı var üzerimde yine de birşeyler ayarlamaya çalışıcam
Evet, yer belirlendi. 22 HAZİRAN PAZAR günü ERDEK, akşamüzeri(19'dan sonra) diye planladık. Saatte diğer arkadaşların isteğine göre oynama yapılabilir.Sen gelmeyi kesinleştir, seni SUSURLUK'tan alıp ERDEK'e götürürüm, tekrar SUSURLUK'a bırakırım.
susurluğa benim için geleceksen hiç gerek yok abicim ben ayarlarsam direk burdan atlar gelirim ama gece geri dönüşüm problem olur benim için
Sen istersen gelirim, problem değil de işte gece dönüşün biraz sıkıntı olabilir.Hatta sıkıntı... Zira gece en son dönüş ULUDAĞ TURİZM ile 22.00'da var.
zaten bilet fiyatları ucuz senin gelip de extra masraf yapmana gerek yok abi 22 uludağ iyi merkezde otursaydım ama kepsutta olduğumuz için buraya otobüs yok elimizde iki buluşma imkanımız varken sıfıra düştü iyi mi :'(
KEPSUT'ta olduğunu bilmiyordum, seni merkezde sanıyordum.İyice bahtsızsın vallahi.