0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah daha ne olsun bu canavara.
Bence ilk iş olarak o tamponlardan kurtulmalısınız...Sanırım 200 sx'e benzetilmeye çalışılmış, ama orijinal daha güzel bence...
Altına imzamı atıyoruuuummm Öncelikle yapılacak birşey kalmamış diyen arkadaşlara el insaf diyorum! Evet bencede yapılacak birşey kalmamış hani çaresiz kalınca artık yapacak birşey yok denir aynen öyle durumda araç malesef... Aracın önü oturmuş ağlıyor resmen kendi halien içlenmiş bir mahsun bakıyor garibim Ama muhtemelen aracın bu halinin sebebi bir kaza ve parça bulamama durumudur yoksa hiç bir insafsız şu güzelliklte ki (bkz: alt görsel) bir aracı bu hale getirmez, getirmemeli.. Aracın arkasını ise nedense 90ların sonu mustang gt serisine benzettim tampon şişkinliğinden olsa gerek. Arka kısım yine öne nazaran eğreti durmuyor.Şurda bitik bakımsız halde bile nasıl cezbedici duruyor maşallah...Dost acı söylermiş ilk etapta yazdıklarım size ters gelip canınızı sıkabilir haklısınızda ancak sert eleştirme nedenim şudur ki ülkede sayılı olan ve bir markanın efsane spor modelleri olan bir araca sahipsiniz ve en önemliside yaşınız genç... Bu üç unsur bir araya geldiğinde sizden çıkması gereken şu 'vay be bu araba Türkiyede mi?' tepkisini almak.Tabi tüm bunları sayarken sizin araştırmalara başlamış olmanızı görmek bile insanın içine su serpiyor... Bence değil jant vs ye para harcamak araca yakıt bile almadan tampon için para biriktir En yakın zamanda otomobilden anlayan insanların gördüklerinde harika birşey geliyor diye size bakmaları tek dileğimdir şu an ancak değişik birşey geliyor yahu o ne ki olacaktır tepkiler...Bunların hepsi bir yana inşallah sağlıklı kazasız belasız ve zevk alarak binersin aracın gerisi hep teferruat....
Hiç alınmam, sıkılmam aslında aksine bu foruma kaydolurken siz değerli, bilgili insanların tecrübelerinden ve önerilerinden yararlanmayı düşündüm hep. Ben orjinale dönük birşeyler istiyorum tabi ön ve arka tamponlarda büyük ihtimal bu orjinal revizyona girecek iki parça ama orjinallerini bulmak zormudur? Geçen bir tane buldum ama Toyota Celica Supra diye geçiyormuş, Toyota'nın farklı bir modeli. İnşallah tamponlarla ilgili birşeyler yapacağım ama öncelikle sağlam birşey bulmam lazım galiba.
Hep söylerim camry aşığı olsam da celica özel bir araçtır. Daha önce kullananlar sanırım araçlarından utanmış ve onu neye benzetmeye çalıştılarsa becerdiler mi bilemem ama araçta becerdikleri bir şeyler var o kesin. Bir aracı orijinale çevirmek zordur ama bir o kadarda haz verir. Aracın yedek parçalarını bulmak mümkün.Dil bilen kişi çok yardım lazım olursa konuda belirmeniz yeterli. Şu ana kadar Dubai ve Arabistan'da öyle parçalar bulduk ki bizde şaşırdık. Emde nerede ise para vermedik. Tırcılar nazlanıyor bazen o ayrı.Kocaelide bir iki yer var adamlarda envai çeşit tampon var bakmanı tavsiye ederim. Bursa yakın bak derim.