0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam gaz gidip durmadığınız sürece motoru kapatmanızda bir sorun yok. zaten park ederken rolantide park edersiniz, turbo o sırada düşük hızlarda dönüyor zaten. turbo timer kullanacak kadar kasmanıza gerek var mı ?
Var mı..?Ben de onu soruyorum zaten...Buarada Okan;Motor çalışır vaziyetteyken kumandayla kapıların kilitlenmesi sıkıntı olabiliyor...Öyle bir durumda anlamı kalmıyor aletin...
Karşiiim bizde var her araca uyguladik kitlemede sorun olmuyor. Zaman ayarliyabiliyoruzda markasi Hks. Düşünürsen haber et hallederiz a.ş
kapılar kitlenmiyor diye biliyorum. o yüzden verdiğin paraya yazık abi
Dostum benim eski 2009 astra gtc turbo'da vardı.HKS TYPE 1 Turbo timer.japon araçlarının beyin şeması kolay bulunuyor ama astranın şemasını bulamadığımdan timer devreye girdiğinde kapıları kilitleyemiyordum.arabanın basında beklemek zorunda kalıyordum.arabayı satmaya yakın şemasını buldum, bu sefer de elektrikçi çok riskli yapmam ben bunu demişti.araç beyini içinde ki tellerin çok ince olmasından dolayı.yararı oldugu kesin ama sizin araçların turbosu için bence gerekli değil çünkü zaten aman aman büyük bir turbo yok ortada. astra'ya bile almamıştık biz timer'ı 335d'e takamadığımızdan taktık astraya'da.uzun yol yaptıgında sadece 1-2 dakika stop edmeden önce rolantide beklersen yeterli olacaktır bence.şehir içinde de araçtan eşyalarını alıp inene kadar rolantide çalışsın yeter.tabi kendi aracının beyin şemasını bulursan ve uygulatabilirsen sadece turboyu korumuyor timer.aynı zamanda seviyorsan dinamik sürüşü , timer sanaaracının 0-->100 km/h hızlanmasını , en yüksek çevirdiğin rpm'i , en yüksek çıktığın sürat gibi değerleride veriyor.bunun dışında görsel anlamda şov olsun dersen de değişik bir özellik mecbur kalmadıkça aracımı mekana gidince valeye vermem ama ona rağmen kaç defa mekanların valesi abi arabayı durdaramıyoruz diyip yanıma gelmiştir
Biliyorum hediye kotam doldu