0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hopörlör ya 13 tür yada 16 bilmiyorum ama orjinalik illaki bozulcak kapi döşemelerini açtircaksiniz tavsiyem alpin veya daha iyi bir seri taktirmaniz ama orjinalik gitcek diyede bence bu kadar takilmayin kapilari iyi bir yere actirip geri düzgün kapatirlar sorun olmaz kablolarida iyi taktirin bu işin damari onlar
Alıp servise taktırma imkanım olurmu acaba? :S
Merhaba; Yeni corollamdan çok memnunum. Ufak tefek eksiklikleri olmasına rağmen asla pişman olmadım ve aracımı seviyorum Yalnız cam modülü ve otomatik kapı kilidi gibi küçük ama hoşuma gitmeyen bir durumda malumunuz ses sistemi. c sınıfı araçlar içinde belkide en kötü sese sahip bence. Arkadaşımın fr leon aracına bindiğimde ses sistemine hayran kalmıştım , keza golf ve astranında çok iyi , ama corollada(life paket) ses kalitesi kötü , bas tis zaten saymıyoruym . Değiştirmek istiyorum ve life corollada kullanılan hopörlörler kaç cm?? yani aracın orjinalliğini bozmadan bunları değiştirmem mümkünmü?
Orjinal teyibe mid - bass yapmak istiyorsanız size gerekli malzemeler ;Deck çeviricilerÖn kapılar için 16 cm mid takımı (Hertz esk olabilir)Bagaj için sony slim bass kullanabilirsiniz. Fazla yer kaplamaz ( tabi beklentiniz daha çok bass ise sony yetmeyebilir)İyi bir anfi ve kablo takımıve tabiki bütçe bu işin sınırı malesef yokanadolu yakası için isterseniz yer tavsiye edebilirim
Yok hayır ya , mevcutların yerine kaliteli ses veren hopörlör taktırmak istiyorum , alman c sınıf araçtakiler gibi
size tavsiyem orjinal teyibe ne yaparsanız yapın ses çokta düzelmez. tecrübeyle sabit. içinden çıkan hoparlörler o kadar dandikki kelime bulamıyorum bildiğin kağıttan ki teyipte aynı düzeyde. illaki biraz düzelir ama hayal kırıklığı yaratabilir. ben cervin wega mid, pioneer oval hoparlör, orion subwoofer 2 de anfi koydum ses ne yaptıysam yinede iyi olmadı. en sonunda orj teyibi çıkarıp multimedya koydum ve düzeldi. arka kapılarda hoparlör olmaması ve sonradan hoparlör koyulamamasıda dezavantaj.
kapılarda hoparlör koyulacak mevcut yuva yok malesef.
Auris'te var corolla'da yok mu?
malesef yok madem koymuyorsun bari koymaya yer bırakta biz koyalım.
daha ucuz yolu var pionner universal dvd usb geri görüş kameralı teybi var 4x50w mosFET500 tl olması lazım4 adette 45-50w pioneer hoparlör alırsınız 16-17cm bu da 300 tl falan yapsa2 adette tweeter o da pioneer olabilir o da 100 tl yapsa900 tl her şey orijinal kalacak istediğin zaman sök hoparlörleri eskisini tak devam et