0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah abi, burda eklemek istediğim, cihaz 100kmh hız datasını beyinden yani muhtemelen hız göstergesinden alıyor. Kadranda 100kmh taki sapmayı hesaplayıp, atıyorum 4kmh ise, ona göre bir set değeri oluşturursan hızlanma okumak için, tam net bir veri alacağını düşünüyorum, ha sonuç olarak kadran sapması bence 4-6kmh civarındadır, buda senin süreni 0.3-0.5 sn kadar etkiler. Aldığın verim kesinlikle mükemmel
Alper okumayı kadrandan yapmıyor direk sensörden alıyor sanırım çünkü yanımda kardeşim vardı ve ben ona 100 dediğimde o tabletteki programda 96 okuyordu daha yüze gelmedi burda diyor
Aynen öyle oluyor Mesut.Km ignesi 100 göstererek bir saat yol yaparsan trip te 94/96 Km civarı yol görürsün.Buradaki emniyet payı sadece ignede gerisi dogru gösteriyor.
Arkadaşlar selam, RaceChipi takalı 2 ay kadar oldu ve perfomansı nekadar etkiledi 0-100 hızlanma nekadar değişti diye merak ediyordum, önce androide kurulu GPS ile çalışan 0-100 hızlanma programları ile test ettim ve genelde sonuçlar birbirine yakındı 11.9 sn civarına düşüş vardı, orjinal fabrika verisi 13.2sn MMT için , tabi GPS ten aracın hareketinin algılamasında gecikme olduğunu düşünüyordum , nitekim bunun doğru olduğunu dün akşam test ederek onayladık dün akşam ebaydan sıpariş verdiğim ve elime ulaşan ELM327 OBD2 cihazı ile 0-100 testini tekrar yaptım, OBD2 ile test sonucu kesindi çünkü aracın tekerleklerinin dönmesi ile kronometreyi başlatıyor ve OBD direk ecudan okuduğu 100km ye ulaşınca kronometreyi durduruyorsonuç ise şöye Fabrika verisi 0-100 13.2sn , RaceChip sonrası OBD2 ile ölçüm sonucu 0-100 10.9sn hızlanmada 2.3sn lik bir iyileşme var
mesut abi cihazdan 60-200 ölçebiliyorsak ondan bende alayım, farklı set değerleri oluşturulabiliyormu yoksa sadece 0-100 mü ?, benim racelogic ten kurtarmış olurum.
Ufukcum aciklama icin tesekkurler , bu Ontay denen vatandas ne istiyormus senden konustunuzmu :p
Ufuk su ust mesajdaki Oktay denen arkadas iste ya :p Oktayim bi ara goruselim, bunaldim biraz
Yok abi gorusmedik kendisi ile burada karsilasiyoruz ya da ben hatirlamiyorum :/
Yok görüşmedik hiç denk gelmedi herhalde. Foruma da takılmıyorum eskisi kadar
E goruselim abi, buyurum bir gun kahve icelim