Gönderen Konu: rav 4 olabilirmi  (Okunma sayısı 1218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
rav 4 olabilirmi
« : Ekim 16, 2008, 20:30:06 »
arkadaşlar rav 4 bütcem ancak cok sıkıştıraraktan ancak benzinlisine yetiyor ve almayı düşünüyorum.araştırıyorum ama rav 4 ün genel olarak herhangi bir arıza yada begenmediğiniz bir yönü varmı .bu arada 2006 model avensis sahibiyim rav4  alan kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum ..saygılarımla

Toyota Club Türkiye

rav 4 olabilirmi
« : Ekim 16, 2008, 20:30:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: rav 4 olabilirmi
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2008, 08:00:09 »
  Selam.
 Dünyadaki en popüler SUV lardan biri. Kronik bir sorununuda hiç duymadım. Ama eminim bu konuda daha bilgili arkadaşlar vardır size yardımcı olabilecek. Yanlız bildiğim kadarı ile güncel kasların çekiş sistemi normalde önden gerektiğinde ya da kabinden buton yardımıyla 4çeker'e geçiyor, önceki nesillerinde ise sürekli 4çeker. Doğal olarak (ağırlık, şanzıman oranları vs.) de göz önüne almak lazım ancak güncel model sanırım biraz daha az yakıt tüketir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2008, 17:07:53 »
teşekkür ederim hakan öztürk bey ama daha bilgiye ihtiyacım var diğer arkadaşlarında bilgilerini paylaşmasını diliyorum ..saygılarımla..

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2008, 08:14:06 »
rav4 mü alalı 5 ay oldu şuana kadar herhangi bir sorunu olmadı rahat bir araç yakıt türü benzin olmasına rağmen 60lt ile 500-550km hiç fena değil, sürekli 4 çeker piyasadaki suv ların arasında bu fiyata gerçekten güzel araç