0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Klima paneline takilanlar daha saglikli diye düşünüyorum
klima panelinden kastin peteklerse zarar verir araliklara giren bir urunse olesinide gormedim ama konsola takilan diyorsan onumda yapiskani gidicektir kisa surede.cama takilanlarda gorusu kisitlior bozuyor diye dusundugum icin en uygun goguse takilan bence kafasini saga sola oynatip goruntunu acarsin
petege takilan söylemiştim abi tabi zarari olur mu söküp takarken bilmem ben kullanmiyorum boyle birsey banada lazim aslinda note2 için telefon çok büyük araba kullanirken hiç bişey yapamiyorum
enbasitinden şöle diyim petege takilan kokular bile zamanla petek cubuklarina zarar veriyor.birde onemli olan ağır birsey takacaz sallatiya dayanikli bir zemin lazım buda enguzel gogus sahsi görüşüm.ben cok guzel bir cift tarafli bant buldum iz bile yapmior taktinmida sokulmuyor.kuvvetle cekmen lazim yani telefonu rahat tasir.seninkine uygun kitlerde var ayrica okan bak istersen ama sahsi gorusum elin mahkum dedigim banti alırsın
iz yapmıyor çift taraflı oldukça etili bir bant
Ogün bu ürün ile konsula aparatı tutturabilirmiyiz elimde iki adet telefon tutucu var konsula tutmuyor bu bantı alıp montaj yapmak istiyorum.çıkarttıgımızda iz bırakıyormu telefon tutacagını monte edicez diyede konsuldan olmayalım sonra
http://www.kenu.com/products/airframeBen verdim siparişi.