0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yatan canavarını uyandırmışsın.
Toyotaya geri mi iade edecen 23 bin nedir arkadaş ya .Allah kaza bela vermesin
Beni de alaydin ilkee
23 bin
Yahu azıcık gezdirin şu arabayı Ilke...Canı sıkılmasın, hava alsın
Sizin araba bulundurma ruhsatli. ona bi tasima ruhsati lazim.11ay oldu 14.750 km oldum. yakinda da urfaya bi kac kez gidip gelecem yilda 20.000 km ohhhh
Hadi gecmis olsun ilke, balatalari da Nibk yaptin keyfin yerindedir artik Allah kaza bela vermesin.
UFUK abiyle yüz yüze tanışmasak da telefondan da olsa farkını belli ediyor. Eminim çok güzel bir işçilik çıkmıştır ortaya.Kaliperleri griye boyaman gayet isabetli olmuş. Kırmızıya, sarıya boyamak abest kaçıyor bu tarz sedan aile araçlarında.Griye boyanması gayet temiz gösteriyor. Ben de boyatmıştım.LPG filtreleri değişti derken sanırım birden fazla filtre değişmiş. Benim şu an için görebildiğim 1 adet filtre var, o da motor bölümünde. LPG kitinin markasını ve filtrelerin fiyatlarını yazar mısın İLKE ?
Bwnde yeni değiştirdim ayarina dokundurmadim memnunum diye.fenalarda masallah.tepkimesi cok değişti. Keyifli sürüşler ilke
Bazı LPG kitlerinde çift oluyor birisi normal bir şekilde gözle görebildiğimiz enjektörler ile gaz regületörü arasında.Diğeri gaz kesici denen parçanın içerisinde oluyor aşağıda fotoğrafı mevcut.http://forum.donanimhaber.com/m_80754375/tm.htm
Abim kırmızı güzel gözükmüyor pek. Neden çünkü orijinal gibi durmuyor. Ancak brembo kapak vs olursa güzel olur abim Gri sıfır gibi durduğu için öyle boyadik Abi brc my kit 2 olması lazim. Gaz kesicide ve enjektorlerden önce var filtre. Abi fazla birşey değil ucuz
İlke bagajin üstünde cıta mı var nereden aldin linki var mi acaba ?
bu kasaların çok şaşı bakan bir arka stop şekli var.kötü anlamda demedim benim 2002dekinden daha güzel bence stopları