Gönderen Konu: Sonsuz Teşekkürler Utku...  (Okunma sayısı 6311 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Sonsuz Teşekkürler Utku...
« : Ekim 16, 2008, 11:31:03 »
   Değerli forum üyemiz, kıymetli arkadaşımız Utku ÇAY;

Geçirdiğim kaza sonucu 2006 model Toyota Corolla D-4D aracım pert olmuş, uzun arayışlar sonucu bir sabah msn den gelen bi yazıyla bu arayışım sona ermeye başlamıştı. "Bi araç var abi ilgilenirsen işte kişinin telefonu, pazarlığı sıkı tut ve bence kaçırma" diyordu yazıda Utku. Telefonu aradım. kişiyle görüştüm ve fiyatta anlaştık. Aracı baktırmak gerekiyordu. Utku kendisini çalıştığı firma olan Bodrum Ya-Tu  Toyata Plazaya davet edip aracın tüm detaylarını bana bildirdi. Servis dökümünü bile mailledi. Pilaka, şase no, motor no hepsini verdi. Aracı bende burdan araştırdım. Tek bi sorun vardı tam 1700 km yol. Evet ben Rize'de araçsa Muğla / Bodrum'daydı.
    Araç 2007 model Toyota Corolla D-4D Comfort MMT. Siyah renkli kara şimşek :)  15.000 km de. 12 Ekim pazar sabahı 9.30 bindiğim otobüsten, pazartesi öğlen 13 de Bodrum da indim. 27 saat süren yolculuğa değecekmiydi acaba derken araç sahibi Tayyar bey geldi. Önce tanışma, muhabbet derken sanayiye kaportacıya gittik. Araç temiz. Gerçi Utku'da bunu söylemişti ama o söyledikten sonra 4 gün geçmişti. Yinede baktırmakta fayda var. Sonra bankaya gidip parasını verdik. Ordan notere geçip satışını yaptık. Helalleşip Tayyar beyle ayrıldık. Soluğu Utku'nun yanında aldık. Malum yol uzun bir an önce yola çıkmak isitiyoduk. İş yerinde olduğu için yer yer müşterilerle ilgilenen Utku'ya doyamadan yola çıktık. Belli özellikleri de anlattı saolsun aracı çalıştırmadan. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN UTKU.
    Ve şunu öğrendim arkadaşlar. Şu dünyada hala hiç tanımadığınız, ama güvenebileceğiniz birileri var. Çünkü o bana sadece "BANA GÜVEN ABİ" dedi ve yetti. Bu kelimenin üzerine ona daha hiç bir şey sormadım ve yola çıktım.

Şimdi sıfır ayarında daha yeni kokusu bile içinden gitmemiş ve çok temiz kullanılmış bir yeni kasa corollam var. 1700 km boyuncada test etmiş olduk. Araç süper. Ben plazalarda gidip test etmiş ama pek beğenmemiştim. Yağ gibi akıyor yollarda. Benim eski araca göre çok süper. Yol tutuşu harika. Sessizliği ve verdiği güven duygusu güzel. Otomatik bi başka rahatlık. Ve tüm bunları yaşamama neden olansa Utku.

TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN. ALLAH HER ŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. UMARIM SENDE BİR GÜN HAYALİNDEKİ ARACA BİNERSİN. ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER UTKU KARDEŞİM....  :alkis:

Allah herkese gönlündeki aracı nasip etsin. Ve hayırlısını nasip etsin. Ve kazasız sürüşler nasip etsin.  !!!

Toyota Club Türkiye

Sonsuz Teşekkürler Utku...
« : Ekim 16, 2008, 11:31:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonsuz Teşekkürler Utku...
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2008, 11:53:09 »
  Hayırlı olsun İsmail. Utku'nun yardımıyla sonunda istediğin birşeye kavuşmana ve bundan memnun kalmana sevindim. Arık yeni aracın keyfini çıkar. :)  :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Ekim 16, 2008, 11:53:42 »
hayırlı olsun ismail.kazana çok üzülmüştüm.her şerden bir hayır çıkar.boşuna dememişler.güle güle kazasız belasız kullan kardeşim.bu arada bende değiştirmeyi düşünüyorum yeni kasa ile.utku bey bizede yardımcı olurmu acaba?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2008, 13:31:59 »
Teşekkürler arkadaşlar. Mevlam dedim aldı birini elimden verdi yenisini. O nasip etmese olmaz bu işler. Nasibe kısmete bakki Rize'den bodrum'a. Değiştir saim kardeşim. Valla bizimkiler bunların yanında bi şey değilmiş. yol tutşları bambaşka. Hele hele bi tır yada otobüs geçerken yada onlar sizi geçerken aldığı sarsıntı bunlarda hiç yok. Tavsiye edilir hemde şiddetle.

Utku bi tane Elegance satmıştı 33 e. Demişti bana. Artık o bilir ama yardımcı olur sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 16, 2008, 14:31:10 »
Hayırlı olsun İsmail, helal olsun Utku :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2008, 15:17:57 »
Hayırlı olsun aracınız İsmail bey... kazasız belasız kullanmak dileğiyle Utku beyede saygılar.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2008, 15:36:18 »
Saolun teşekkürler arkadaşlar. Utku'nun hakkı ödenmez hakikaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2008, 16:37:12 »
aldığın aracın fiyat ve özelliklerini yazarsan sevinirim.
bi müşterim sormuştu pert olan opelinin yerine... ben de yeni kasa corolla buldum. silivri maxi de comfort tipi dizel sadece 2008 model 0 km. 36 500 dediler. adam almadı. kendime düşünsem kaçırmazdım. adamlar bi de park sensörü hediye ediyolardı.
ilgilenen arkadaşlarıma enformasyon amaçlı...... bu tür fırsatlarla birbirimizi aydınlatalım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 16, 2008, 17:38:43 »
hayırlı olsun sedan mı HB mi ?

edit:sedanmış :)

bende bu yaz denizliden aldım benım aracı biraz şans biraz kısmet arabanın resmini bile görmeden gittim :D 2007 HB dizel Siyah manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 16, 2008, 19:33:33 »
Konuyu şimdi farkettim. Gerçekten bu konuyu açtığı için İsmail beye teşekkür ederim. Ayrıca benim için söylediği herşey için.
İsmail bey le kısa süredir ikinci el araç aradığı için görüşüyorduk. Ben yeni kasa alması taraftarı idim. Tesadüfen çok temiz bi corolla denk geldi. Dizeldi otomatikti ve gıcır gıcırdı. Bence İsmail beyin kalbi temizdi ve uygun fiyata güzel bi araba denk geldi.
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 16, 2008, 19:35:41 »
aldığın aracın fiyat ve özelliklerini yazarsan sevinirim.

İsmail beyin aldığı araç 2007 model corolla comfort multimode. 15000 km de. siyah renkte.
Aracın sıfır fiyatı 40.000 ytl kampanyalı.
İsmail beyin kaça aldığını hep beraber tahmin edin. Bakalım uygun fiyata almış mı? :)
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 16, 2008, 19:40:39 »
bu arada bende değiştirmeyi düşünüyorum yeni kasa ile.utku bey bizede yardımcı olurmu acaba?

elbette olurum. denk gelirse haberdar ederim.

burada herkese teşekkürler
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
« Yanıtla #12 : Ekim 16, 2008, 20:08:22 »
hayırlı olsun ismail abi ...bu arada utku abi seninde emeğine sağlık ......
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 16, 2008, 20:29:19 »
Hayirli, ugurlu olsun Ismail kardes.Gule gule, kazasiz, belasiz, masrafsiz, cezasiz kullanmak nasip olsun.
 Mesajin Tayfun Talipoglu'nun yollarda cektigi belgesel serisini hatirlatti bana :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2008, 21:05:29 »
Utku abi öyledir valla neredeyse 1 senedir konuşuyoruz hep netten saolsun herkesin yardımına koşar...İsmail abi senin adınada sevindim valla hayırlı olsun yeni aracın fotolarını görmek isteriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
« Yanıtla #15 : Ekim 16, 2008, 23:16:40 »
arkadaşlar ben yeniyim...bu okuduklarım süper...dayanışma arkadaşlık çok iyi...hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah...diğer tarafada helal olsun...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 17, 2008, 00:28:13 »
utku ile bende yüzyüze görüşmedim (telefonda görüştük)
sağolsun çok iyidir.Hakikatende bu tür yardımları gördükçe sadece para için kendi çıkarlarını düşünmeyen kişilerin olduğunu bilmek insanı hüzünlendiriyor ve sevindiriyor.İnşallah toyota club tr sayesinde dostluklar dahada perçinlenir.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Ekim 17, 2008, 09:35:26 »
   Öncelikle hayır duası eden herkese teşekkürler. Yeni arkadaşlarada bu şekilde iyi bir örnek olmamız ayrıca duygulandırdı beni. Valla büyük bi duygu seli akıyor okudukça. Hele kaza haberini verdiğimdeki içten dilek ve temennileriniz yerini buldu Utku sayesinde Utku'yu tanıyıpda hakkında kötü bi söz yazanı görmedim. Allah ondan razı olsun. Her zaman duacısıyım. Bana güven gel al dedi. Gittim aldım valla. Yanlız tek bi sıkıntı kaldı içimde ona fazla vakit ayırmadık. Bankadan paramızı almadık. Bayağı oyalandık. Ya gidersiniz oturun bi yemek yiyin bi çay için filan e malum yolda uzun ne edelim. Başka bahara diyelim.

BU KONUDA BENİ AFFET UTKU KARDEŞİM. İnşallah askerliğin buralara düşer. :)

Aracın fotolarını en kısa zamanda yayınlayacağım inşallah. Bu arada bi şeyi itiraf etmek istiyorum. Araç öyle güzel bi kullanıma sahipki nasıl ve ne hızda gittiğinizi fark edemiyor, gelirken ankara samsun arasında bi polisin durdurup (hızı yazmıcam) evraklarınızı istemesi ve hızı açıklamasıyla ayılıyosunuz :) Ahmet kardeşim duasında geç kaldı :) Bi ceza yedik, radar cezası. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Ekim 17, 2008, 10:32:55 »
çok sevinirim utku bey.
elbette olurum. denk gelirse haberdar ederim.

burada herkese teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #19 : Ekim 17, 2008, 10:47:08 »
model ve fiyat sormuştuyduk. cevap alamadık..yani tipi ve şanzıman türü nedir acaba?