0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalar, Bugün arabamı stop ettiğimde ve anahtarımı genelde koyduğum vites arkası bardaklıktan çıkarmak isteyince ,o bölgenin his edilir şekilde ısınmış olduğunu fark ettim.Bardaklığın içi ve sağ sol ön koltukları ayıran plastik parçaların ısındığı his edilebiliyor idi.Diger kullanıcılarda da durum aynımıdır? Yani sorun değildir diyebilirmiyiz ,yoksa şanzımana (yağ vesaire) baktırmamda fayda varmıdır? Ayrıca 40 dakikalık sürüş sonrası sürücü koltuğunda bir alan çok sert geliyor ve tabiri caiz ise kaba etlerimi acıtıyor. Bir imalat sorunu olabilir mi yoksa imalat hatası olan benmiyim? Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla
Araç düz vites 1,6. Hayır tam tersine klima açık (18.5 derece) geldim.Koltuğa yumruk ile bastırarak deneyeceğim.
Arkadaşlar koltukta switch var bildigim kadarı ile sensör yok Ahmet bey daha doğru bilgi verecektir.Noktasal bakıyor koltuk oturana
Ümit Bey selamlar... Koltukla ilgili bir fikrim yok ancak vites arkasındaki bardaklıktaki ısınmayı ben de fark ettim geçenlerde ve tamamen tahminden ibaret fikrimi yazıyorum buraya: Bardaklıktaki ısınmayı Muğla'dan dönerken fark ettim ilk. Denizli'de yaşıyorum ve son bir aydır 5-6 defa Muğla ve Köyceğiz'e gittim. Gidenler bilir, Denizli-Muğla yolu, Tavas-Kale güzergahından giderseniz fevkalade virajlı dik iniş çıkışlardan ibaret bir yol. Ben de sürekli bu güzergahı kullanıyorum. Bir miktar performanslı gelip gittiğim için vitesi manuel pozisyona getirip direksiyondaki vites kulakçıklarını kullanıyorum. Virajlarda motor freni, rampalarda bir kaç vites aşağıya alıp gazı köklemek şeklinde epey bir atraksiyonum oluyor. Sanıyorum ki şanzumanın bu aşırı hareketi ısınmaya yol açıyor. Telefonlarımı uzun yolda o bardaklığa koyduğum için birkaç hafta önce tesadüfen fark ettim. Şimdi ise sürekli kontrol eder oldum. Normal yolda ve özellikle otomatik pozisyonda ciddi bir ısınmaya şahit olmadım. Az da olsa ısınma oluyor ama az önceki bahsettiğim gibi değil. Sanıyorum ısınmanın nedeni kullanım tarzından kaynaklanıyor. Sürekli dur kalk yapmak da aynı etkiye yol açıyordur diye düşünüyorum. şanzıman ne kadar çok vites değiştiriyor o kadar ısı yayıyor gibi geldi bana. Hiç bir sorunun belirtisi olabileceğini düşündürtmedi bana ama belki de servise danışılabilir bu konuda.
Yine de bir müddet durumu takip edelim.Bu arada Volkan bey.Multi Drive'ı öyle güzel anlattınız ki ,acaba bende multidrive mı alsam diye düşünmeye başladım Allah kaza bela vermesin.MaşallahMesaj Birleştirildi: Mayıs 30, 2014, 16:14:11