Gönderen Konu: Taksitle telefon alabiliyormuyuz ?  (Okunma sayısı 4028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Taksitle telefon alabiliyormuyuz ?
« Yanıtla #40 : Mayıs 31, 2014, 19:35:26 »
Bu mantıkla nereye kadar gidebileceğiz merak ediyorum .

Ben bu takside sınırlama getirilmesine baştan beri karşıyım . Taksitler yüzünden borç batağına girenleri düşündüklerini söylüyorlar eyvallah ama bunun çözümü bu kartları kullanmasını bilenlere ceza olmamalıydı . En iyi çözüm bence şu olurdu .Borcunu ödeyemeyenlerin kartlarına sınırlama getirilebilir hatta kartları belli bir tarih aralığında iptal edilip borçları uzun vadelere yayılarak hem yeni borca girmemeleri sağlanırdı hemde borçlarını ödeme rahatlığına kavuşurlardı . Bu arada bu kişilere harcama konusunda belli bir eğitimde verilebilirdi .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 31, 2014, 19:35:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 31, 2014, 20:34:19 »
Bu mantıkla nereye kadar gidebileceğiz merak ediyorum .

Ben bu takside sınırlama getirilmesine baştan beri karşıyım . Taksitler yüzünden borç batağına girenleri düşündüklerini söylüyorlar eyvallah ama bunun çözümü bu kartları kullanmasını bilenlere ceza olmamalıydı . En iyi çözüm bence şu olurdu .Borcunu ödeyemeyenlerin kartlarına sınırlama getirilebilir hatta kartları belli bir tarih aralığında iptal edilip borçları uzun vadelere yayılarak hem yeni borca girmemeleri sağlanırdı hemde borçlarını ödeme rahatlığına kavuşurlardı . Bu arada bu kişilere harcama konusunda belli bir eğitimde verilebilirdi .

Aynen bu daha iyi yöntem olurdu.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...