0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Keşke işlem öncesinde fotoğraf koysaydınız daha iyi olurdu. Sulu zımpara, pasta cila ile hallolabilirdi belki. Direk sürülen rötuş boyası tazyikli suda atma yapabiliyor çünkü.
Aytaç bey vallahi çekicektim ama sinirden aklımdan uçup gitti aklıma tekrar geldiğindede telefonun şarjı bitmiş çekemedim ama boya hiç yoktu yani surduğum o yerde aslında bi koportacıda rutuşlatsam diye düşünüyorum çunku baya kötü
Geçmiş olsun.Tamponda falan bişey yoktur umarım.
geçmiş olsun, gözünüze sürekli gelen bir yer olmuş, bence tamamı boyatılacak bir durumu yok, ya da rötuş nedeniyle çok kötü gelmedi bana, ilave iyi bir rötuş durumu kurtarabilir.. bende de var benzer bir çizik, bir sabah geldiğimde bulmuştum canım sıkılmıştı, sonradan çocukların oyun alanına yakın olduğu, bisikletle çizilmiş olabileceği aklıma geldi.. yapacak bir şey yok çocuklukta dikkat edilmeyebilir diye geçiştirdim ben, arabadır bu, öyle olmasa böyle olacak sizin değilse başkasının kusuruyla.. ben sizin gibi rötuş boya ile kendim kapatacağım ne kadar olursa artık, size de profesyonel bir rötuş yeterli diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun, bisiklet işine benziyor. Tırnağa gelecek kadar derinse pasta kapatmaz. Rötüşu yaparken dikkat edin fazla kullanırsanız bir müddet sonra atar kararında yapmak lazım.
tırnak değil parmak giriyor çiziğe kapağın arka fara yakın tarafı fazla derin, rötuşu önce kendim bir denemek istiyorum.. bir kaç daha ufak tefek çizik ile başka bir başlıkta yazmıştım marşipiyer hasarım da var, işin doğrusu tanıdık bir boyacı lazım .. çağlar beyin başlığını daha fazla meşgul etmeyeyim, tekrar geçmiş olsun..