0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar aracımda kısa süre önce frene bastıgımda tıs tus hava sesi gelmeye baslamıstı 2 gün öncede frene bastıgımda sanki komprasörden hava gelir gibi frene bastıgımda gelen hava ayagımı frenden cekene kadar gelmeye basladı bazen freni normal kullandırıyo bazende şişiyo ve frene hiç basamıyordum ustama götürdüm tamir takımı bozulmus merkez hidrolik kaçırmış tamir takımını bozmuş istan ul atatürk sanayida japoncuları dolaştık 1 tane bulabildik oda iç açıcı deildi almadık bu konuda bana yardım edebilecek yada yönlendirecek bi arkadaş varsaa sevinirim ( TAMİR TAKIMIDA CARİNALARDA YOK DİYE SÖLEDİLER BİZE) düzgün bi çıkma parça arıyorum
Eğer fren ana merkez tamir takımı ise gerekli olan Japon malı 50TL'lik bir olay (işçiliği parçadan daha pahalı olabilir), ama westinghouse lazımsa muadili yok ve Toyota tamirini kesinlikle önermediğinden tamir takımı da yok.
peki westinghouse lazımsa ne yapacagız bu durumda
Japon malı tamir takımı 50 lira civarlarında 200TL biraz fazla olmuş sanırım.
[quote name="Ufuk Sönmez (16363)" post=815119 timestamp=1403678399]Japon malı tamir takımı 50 lira civarlarında 200TL biraz fazla olmuş sanırım.[/quote]Merhaba fren tamir takımı şuan ki ücreti ne kadar acaba. Tıs tus hava kaçırma gibi sorun benim aracımda da var. Ayağım fren pedalında basılıyken böyle ses yapıyor ve fren pedalı biraz sert. Birde abs ışğım sönüyor hemen yanıyor ve yanık kalıyor fren denememizde abs nin çalışmadığını tespit ettik.[/quote]Selim hocam sizinle daha bugun gorustuk telefonda, fiyatta cok buyuk bir fark yoktur o ayri bir konu ama siz aracinizi kontrol ettirdiniz mi? Bosu bosuna parca almayin demistim size, parcaya vereceginiz parayi ustaya verin hem isi cozmeniz kolaylasir hem de iciniz rahat eder.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
Merhaba fren tamir takımı şuan ki ücreti ne kadar acaba. Tıs tus hava kaçırma gibi sorun benim aracımda da var. Ayağım fren pedalında basılıyken böyle ses yapıyor ve fren pedalı biraz sert. Birde abs ışğım sönüyor hemen yanıyor ve yanık kalıyor fren denememizde abs nin çalışmadığını tespit ettik.Selim hocam sizinle daha bugun gorustuk telefonda, fiyatta cok buyuk bir fark yoktur o ayri bir konu ama siz aracinizi kontrol ettirdiniz mi? Bosu bosuna parca almayin demistim size, parcaya vereceginiz parayi ustaya verin hem isi cozmeniz kolaylasir hem de iciniz rahat eder.Sent from my Note 4 using Forum Fiend
[quote name="Ufuk Sönmez (16363)" post=906515 timestamp=1427744075]Merhaba fren tamir takımı şuan ki ücreti ne kadar acaba. Tıs tus hava kaçırma gibi sorun benim aracımda da var. Ayağım fren pedalında basılıyken böyle ses yapıyor ve fren pedalı biraz sert. Birde abs ışğım sönüyor hemen yanıyor ve yanık kalıyor fren denememizde abs nin çalışmadığını tespit ettik.Selim hocam sizinle daha bugun gorustuk telefonda, fiyatta cok buyuk bir fark yoktur o ayri bir konu ama siz aracinizi kontrol ettirdiniz mi? Bosu bosuna parca almayin demistim size, parcaya vereceginiz parayi ustaya verin hem isi cozmeniz kolaylasir hem de iciniz rahat eder.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color][/quote]kontrolu yaptıracağım sadece fikir edinmek için sormak istedim. Söylediklerinizi sanayide bir usta arkadaşımla paylaştım sizin dediğiniz gibi olduğunu ve önce arızanın tespit edeceğimizi söyledi. Her kafadan farklı bir ses çıktığı için sizden yardım almak istedim ve çok yardımcı oldunuz tekrar teşekkür ederim. Umarım westenhause dan kaynaklanmaz. Ozaman masraflı olacak gibi.[/quote]Rica ederim, tavsiyeden başka birşey yapmadim, sizinde düşündünüz gibi umarim westinghouse degildir.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]