Gönderen Konu: Wifi Geri vites kamerası ve Avensis Multimedia  (Okunma sayısı 4975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Wifi Geri vites kamerası ve Avensis Multimedia
« : Mayıs 29, 2014, 01:09:25 »
Wifi Geri vites kameraları hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı?

Birde Avensis T27 kasaların muadili hangi Toyota Modeli var bu Multimedya cihazları için?

Teşekkürler şimdiden

THE END

Toyota Club Türkiye

Wifi Geri vites kamerası ve Avensis Multimedia
« : Mayıs 29, 2014, 01:09:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Avensis 2.0 Premium Multidrive S
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 105000
  • Model Yılı: '10
  • 14 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Wifi Geri vites kamerası ve Avensis Multimedia
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2014, 01:30:24 »
2010 Model Toyota Avensis araç sahibiyim. Bugünlerde ben de multimedya sistemi bakıyorum aracıma. Yetkili servise gittim sordum. Resadüfen ellerinde bekleyen bir adet cihaz varmış. Bir müşteri sipariş vermiş, ona baktım. Açıkçası pek de beğenmedim. Cihaz hem abartı şekilde pahalı, üstelik bir de +işçilik ödemem gerekecek hem de -ki esas ondan beğenmedim- cihaza son derece kıytırık ve ucuz bi,r donanım olan TV tuneri koymamışlar. Şu sıralar baktığım birkaç marka var. Sanırım yakında alacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2014, 01:55:17 »
Toyota Servislerindekiler gerçekten çok pahalı gelmişti bana da. Ama söz konusu Avensis olunca pek seçenek yok gibi Corolla ve diğer modellerde zibil gibi maşallah ama Avensise gelince pek çeşit yok. Bende bugün işten eve dönerken yol üstünde bir ses sistemcisine uğradım, necvox falan gösterdi katalogtan. Gider ayak bir cihaz gösterdi FlyGps diye bu size uyarmı dedi, çıkma bir ürünmüş 600 TL ye bırakırım dedi ama oda Corolla herhalde . Bu yüzden diğer hangi modellerinkisi bu T27 Avensise uyar diye araştırıyorum  :tamam:

Birde Wifi kameraları inceledim hoşuma gitti akıllı telefonlara aktarım yapabiliyor. Multimedya cihazı almaz isen bu tip bir kamera almayı düşünüyorum kablo olayı olmadığından dolayı
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2014, 16:34:54 »
Toyota Servislerindekiler gerçekten çok pahalı gelmişti bana da. Ama söz konusu Avensis olunca pek seçenek yok gibi Corolla ve diğer modellerde zibil gibi maşallah ama Avensise gelince pek çeşit yok. Bende bugün işten eve dönerken yol üstünde bir ses sistemcisine uğradım, necvox falan gösterdi katalogtan. Gider ayak bir cihaz gösterdi FlyGps diye bu size uyarmı dedi, çıkma bir ürünmüş 600 TL ye bırakırım dedi ama oda Corolla herhalde . Bu yüzden diğer hangi modellerinkisi bu T27 Avensise uyar diye araştırıyorum  :tamam:

Birde Wifi kameraları inceledim hoşuma gitti akıllı telefonlara aktarım yapabiliyor. Multimedya cihazı almaz isen bu tip bir kamera almayı düşünüyorum kablo olayı olmadığından dolayı

http://www.aliexpress.com/premium/avensis-multimedia.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=avensis+multimedia&initiative_id=SB_20140529053351&isViewCP=y&catId=0&I18nSearchText=avensis+multimedia
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 29, 2014, 18:17:53 »
http://www.aliexpress.com/premium/avensis-multimedia.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=avensis+multimedia&initiative_id=SB_20140529053351&isViewCP=y&catId=0&I18nSearchText=avensis+multimedia

Burada çeşit çok fakat ne oldukları belli degil (gerçi hepsi çhina menşeili)kargo ile gelecek mutlaka gümrüge takılacak hem gümrük vergisi hemde trt bandrolu eklenecek yani astarı yüzünden pahalıya gelecek.  :( bir seneden beri bakıyorum cesaret edemiyorum.Konu avensis olunca aksesuar çeşiti maalesef yok.En güzeli türkiyeden araştırmak ve uygun bulundumu almak.  ;)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2014, 23:12:40 »
Abilerim bendeki avensisi satmadan önce inanın aylarca bu cihazların alt yapısı işlemcisi vs bi sürü teknik detayı inceledim.. Hatta google translate ile çinli bi pazarlamacıyla konuştum...

Sonuç olarak içerik hepsinde garibandan hallice...

Tv ; bazı çinli firmalarda karasal yayını almaya hazır ekstra bi ünite ile satılıyor. Bundaki iddia 300 km ile giderken hd yayın kalitesi bozulmayacak !! ama ülkemizde karasal yayın malesef yok varsa bile il içinde var o yüzden bu alt yapı sonradan eklenebileceği için ilk etapta para vermeye gerek yok..

İşin kötüsü analog yayında sadece şadece şehir içinde açık alanlarda çekiyor bina aralarına girince bulanıklık yayın yayın üstüne binme yapıyor.

Radyo ; bazılarında sınırlı sayıda bazılarında 3x6 adet hafıza seçeneği var. Genelde iyi bi antenle güzel sonuç alınabiliyor. Ama asla orjin gibi olmuyor (yazarın görüşü)

dokunmatik; çok iyi değil çok kötü değil...

Navi; çinden siz alırsanız 1-2 yıl güncel bi haritalı bi yazılım la beraber geliyor. Güncellemek isterseniz yada değiştirmek isterseniz kırılmış bir sürü yazılım var deneyebilirsiniz. Sonuçta 2 gb lık bi sd kart..

Ses kalitesi; normalde bu cihazların hepsi orjinal ses sisteminden volüm olarak daha iyi ses veriyor. Hemen hemen hepsi 4x50w çıkış gücüne sahip, ekstra olarak subwoofer çıkışları oluyor.

Blutood bağlantısı; sabit mikrofonlu olanlardan çok bişey beklemeyin bence aracın iç gürültüsü ile karşı tarafa verdiği hissi anlatayım..
-Telefonu salonda açtığınızı düşünün salonun bi ucunda telefon diğer ucunda siz :)  karşı tarafın hissettiği budur.
Ama bazılarında ekstra mikrofon ve mikrofon girişi oluyor arkada onları denemedim muhtemelen daha kalitelidir.
Kimi cihazlar telefon rehberini gösterirken kimisi adam seçer gibi telefon seçiyor.
Fi,lm mp4 oynatma; çok bişey beklemeyin sonuçta işlemci vs sorunlarından dolayı düşük çözünürlük seçip takılmadan oynatmayı seçiyorsunuz. Zaten siz değilde yolcular için gerekli bi özellik..

Sd kart kapasitesi; genellikle 16-32 gb destekleyen tipler mevcut. Birtek piranhada 1 tb destekleyen bi cihaz gördüm sırf bu özelliği için bundan almıştım :) 1 tb hdd film ve mp3 arşivi ile geziyodum..

Çinde yapılan bu ürünlerin içi hemen hemen aynı , sadece dış etiketi ve içindeki yazılım biraz farklı.... Bence son zamanlarda çıkan androidli olanları düşünmenizi tavsiye ederim..

Sonuçta maddi bir durum umarım içinize siner güle güle kullanırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 29, 2014, 23:20:11 »
Anlaşılan ücretine göre pek tat vermeyecek bir durum gibi görünüyor. Sanırım en mantıklısı şu USB ile mp3 olayı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2014, 23:44:55 »
http://mantimelong.en.alibaba.com/product/1650434208-220212316/Android_4_0_car_dvd_player_for_Toyota_Avensis_with_GPS_ATV_Radio_3G_WIFI.html

Ben bu ürüne bakmıştım. Aslında benim için olsada olur olmasada olur Navigasyon olayı, hem tablette hem telefonda hemde PND olarak cihazım var. Ben wifi kamera olsun istemiştim böylece hem telefondan hem tabletten bakabilirim. Üstteki ürün hoşuma gitti ama hiç bu tip alışverişlerden yapmadım.

İçimizde Wifi kamera kullananda yok herhalde

Product Review of Wifi Backup (Reverse) Camera

P-CAM WiFi backup / rear view camera installation guide - LiteOn Automotive 敦揚科技
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 30, 2014, 00:02:23 »
[quote author=Murat Köse (28015)

Ben bu ürüne bakmıştım. Aslında benim için olsada olur olmasada olur Navigasyon olayı, hem tablette hem telefonda hemde PND olarak cihazım var. Ben wifi kamera olsun istemiştim böylece hem telefondan hem tabletten bakabilirim. Üstteki ürün hoşuma gitti ama hiç bu tip alışverişlerden yapmadım.

İçimizde Wifi kamera kullananda yok herhalde

[/quote]

wifi çok önemli bi özellik değil bence.. her geriye taktığında telefonu çıkarıp bakman gerek... onun yerine aynaya montajlı yada 3" lik bi sabit lcd daha kullanışlı olur..

kablo montajı o kadar kolay ki bagaj ile ön tarafa geçirmek 1dk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mayıs 30, 2014, 00:11:31 »
Heveslendik işte bi kere :) Sağdan soldan bir yerlerden kablo vb şeylerin çıkması benim çok hoşuma gitmiyor, zaten PND ve Tablet için falan çakmaklık kablosuda sinir bozuyor ama işte katlanılabiliyor. Evde GPS li tablet falan bol, hani bir yer olsa direk slikonla yapıştıracam bir tanesini ama hiç öyle adam akıllı bir yerde yok göze batmayacak hırsızlık yaptırtmayacak. Tek o teybin yerine takılan 2dinnler var güzel olacak ama işte ne bileyim.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 30, 2014, 00:20:54 »
Heveslendik işte bi kere :) Sağdan soldan bir yerlerden kablo vb şeylerin çıkması benim çok hoşuma gitmiyor, zaten PND ve Tablet için falan çakmaklık kablosuda sinir bozuyor ama işte katlanılabiliyor. Evde GPS li tablet falan bol, hani bir yer olsa direk slikonla yapıştıracam bir tanesini ama hiç öyle adam akıllı bir yerde yok göze batmayacak hırsızlık yaptırtmayacak. Tek o teybin yerine takılan 2dinnler var güzel olacak ama işte ne bileyim.

Abi sonuçta 4-5 seçenek var kafana uygun bişi olursa paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım. Zevk ve karar senin kolay gelsin .....

aklına bi kurt daha sokayım mı ?

T25 makyajlı kasa da bulunan navi cebini çıkmacıdan alıp tableti oraya gömeceksin en güzeli o.. Hem tablet hemde geri vites için kullan valla mis gibi... Hemde hırsızlar için göze batmıyor :)

Tablet Android 7" integrada en Avensis T25

Burda orjinal toyota navi var bunun yerine 7 inc tableti biz koyalım abi mis gibi ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mayıs 30, 2014, 00:25:53 »
Bunu görmüştüm daha önce ama bu T27 lerde böyle bir güzel yer yok. Direk havalandırma var altında da teyp  :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2014, 00:32:19 »
Bunu görmüştüm daha önce ama bu T27 lerde böyle bir güzel yer yok. Direk havalandırma var altında da teyp  :argh:

Abi pardon ya ben t25 diye düşünmüştüm senın arabayı :( çok pardon ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 121000
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2014, 00:43:36 »
bende multimedia konusunu bügünlerde araştırıyorum açıkçası izmir ve balıkesirdeki servislerlede telefon üzerinden görüştüm ama net bir yanıt alamadım soruma gelince aracım t27 kasa 2011 avensis... Şu anda makyajlı kasa diye tabir ettiğimiz araçların üzerinde gelen multimedia sistem benim aracıma uyarmı bazı izmirdeki servisler soketler uymaz dedi balıkesirdeki ise denememiz lazım diye bir yanıt verdi açıkçası emin olmadanda aracı kurcalatmak istemiyorum ama aracın göğsü ölçü bakımından makyajlı avensisle birebir aynı