0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet doğru içinde geçen GLAZE kelimesinden dolayı. Sealent ve WAX uygulamasından önceki aşama, olsada olur olmasada olur tarzında. Olumsuz yanlarıda varmış GLAZE kullanmanın WAX ve SEALENT ların yapışmasını engellediği için
murat abimizde kıvama gelmiş tamamdır bu iş
teşekkürler geri veriyim ben en iyi dyo pasta cila alıyım
Yok be abim o kadar döküman okuduk baktık işte öylesine öğrendiklerimizi söylüyorum. Yarım imam yarım doktor hesabı olmasak iyi 2012 model 34000 Km deki bir araç ve PASTA ha Ogün bir el at bakayım bu işe, pasta işi sakat yapmazmı?
abi birkaç ufak tefek çiziklerim var onlar için alıyım deddimbide eskiden fırçayla yıkadığım için kılcal çizikler var onlarıda götürür belki diye ilginiz için teşekkür ederim
Ufak tefek çiziklerin tırnağa geliyormu ? Öncelikle bunu kontrol etmek lazımmış. Eğer ki tırnağa geliyorsa pasta değil boya öneriliyor. Pasta daki olay şu imiş. Verniği VİM le ovalar gibi ovarak çizik etrafındaki verniği çiziğin hizasına getirip yani verniği kazıyarak çiziği kamufle etmek gibi birşey.O dediğin fırça izleri benim araçtada var be abim onlara Swirl deniyor, türkçesi, nebilmiyorum Güneş ışık vurunca silindirik daireler gibi görünüyor dimi Onlarıda kapatan cilalar varYukarıda Ogün yazmış zaten, bende nasipse Autoglym ürününe takmış vaziyetteyim ama uygulamadım daha Autoglym Super Resin Polish vede üstüne High Definition Wax yapmayı düşünüyorum nasipse. Ama işte bakalım nasip. Bende de bir çizik gördüm hatta bende birde bu taş değmesinden kapı çarpmasından mütevellit ufak göçüklerde var:)