0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir e30 alamadik ya
yeteri kadar üzülen ve sahibini üzen bir araba boşver piyasasıda çok kötü zaten artık temizi yok gibi birşey.birde şahsi görüşüm normal bir araba degil o.gerçekten araba konusunda sürüş konusunda iyice pişmek lazım.boşver sen boşver temiz kalsınlar artık lutfen
kirlenmek güzeldir
e30 için yazan yazıya bitiyorum daha çok ben malum şehirde ankara olunca bukadar güzel anlatabilir herhalde bir bmw e30.tabi toyotada öle kesinlikle çok nokta atışlarla anlatılmış.bir türlü düz gitmeyi başaramayan araba
rahat bırakın şu arabayı lütfen temizide yok çok üzülürsün gerçekten.ciddi anlamda üzülürsün.bakımı piyasası motoru vs vs..
Ankara'nın simgeleri1-Borbet jantlı kuş serisi2-E-30 E36 çakal kasa Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 22:48:59e30 alınmaz kardeşim bi ara inceledim e30 e36 kasaları canı çıkmış çoğunun
90ve 97 model araba ne doluluktaydı anlatılmaz yaşanır bir duygu o arabalar gerçekten.ben kelime bulamıyorum anlatcak.ama en kısa zamanda umarım bu efsaneler rahat bırakılır ve sonraki kuşaklaradabazı zevkler bırakılır.ilan yoluyla zaten alınmaz onu belirtiyimde.birde şahsi görüşüm belli bir olgunluga gelmeyen yaşa gelmeyen kimseye tavsiyeetmiyorum o hatayı bende yaptım çünkü.yanlış anlaşılmasın ama lütfen.
Arabayı şahinse bass olacak aga
birde 90 lik düz boru
geçen benzinlikde karşılaşmıştım adam şahini dip basmış yere.kapı esnedi kapatamadı kapıyı
O araba Tofaşsa yaysız bile gezecek aga sürüngene bürünecek.Hatta yengeç'e :DO olmazsa olmaz zaten m3 spoyleri hiç saymıyorum bile.
en son kapıyı bagladı ipgibi birşeyle öle devametti yola
bizim burda şahini geçim corsanin yayini takozunu söküp öyle gezenler var neyin kafasini yaşiyorlar anlamiyorum şu basiklik konusunda
sürtünce bir rahatlama geliyor ohhhh diyorsun kötülüklerden arınıyorsun sonra sanayiye gidiyorsun