Gönderen Konu: yetkili servislerin yaz kampanyası  (Okunma sayısı 1984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
yetkili servislerin yaz kampanyası
« : Mayıs 28, 2014, 10:21:33 »
Arkadaşlar her sene yaza girmeden toyota yetkili servislerinde yaz kampanyası oluyordu gelin sizi daha az kazıklıycaz diye.. Bu sene de olacak mı bilgisi olan varmı

Toyota Club Türkiye

yetkili servislerin yaz kampanyası
« : Mayıs 28, 2014, 10:21:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: yetkili servislerin yaz kampanyası
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2014, 10:23:30 »
Büyük ihtimal olur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2014, 10:27:04 »
geçmişte işçilikte %30 indirim uyguluyolardı ordan biraz kurtarırız belki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2014, 10:28:29 »
geçmişte işçilikte %30 indirim uyguluyolardı ordan biraz kurtarırız belki

Zaten fiyatı yükselten işçilik. Orjinal yedek parçaların fiyatı hemen hemen her yerde aynı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2014, 10:30:47 »
doğru söylüyorsunuzda bazı servislerde farklı oluyor. Mesela 45 lira olan hava filtresini 60 liraya satanda var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2014, 12:47:39 »
merakla takip ediyorum bende şu park sensörü için...
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2014, 13:33:42 »
Arkadaşlar her sene yaza girmeden toyota yetkili servislerinde yaz kampanyası oluyordu gelin sizi daha az kazıklıycaz diye.. Bu sene de olacak mı bilgisi olan varmı

Hayırdır kazıklanmak mı istiyorsunuz :) Bu ne yaman çelişki böyle :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 531 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2014, 13:50:11 »
Zannetmiyorum. Çünkü artık sadece Toyota Forever üyelerine bu indirim sağlanıyor. Bunun içinde serviste üyelik başvurusunda bulunulması ve club kartın alınması gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 28, 2014, 14:12:08 »
Hayırdır kazıklanmak mı istiyorsunuz :) Bu ne yaman çelişki böyle :)

orda ince bi gönderme var çelişki değil servisler kazıklar iki kere iki dört gibi evrensel bi kanun bu fakat kullanılan araba dizel olunca motorla alakalı işlemler için servise gidilir ki bu hayet mantıklıdır bi sorun çıktığında elinde belge olur ve yasal yollardan bu halledilebilsin diye.. örnek istersen örneklendirebilirim.. motor için kazıklansanda servise gitmen gerekir ki bu toyotanın son zamanlardaki sorunsuzlugunu dizellerde bozmuştur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2014, 14:26:58 »
orda ince bi gönderme var çelişki değil servisler kazıklar iki kere iki dört gibi evrensel bi kanun bu fakat kullanılan araba dizel olunca motorla alakalı işlemler için servise gidilir ki bu hayet mantıklıdır bi sorun çıktığında elinde belge olur ve yasal yollardan bu halledilebilsin diye.. örnek istersen örneklendirebilirim.. motor için kazıklansanda servise gitmen gerekir ki bu toyotanın son zamanlardaki sorunsuzlugunu dizellerde bozmuştur

Servis aslında tüm araçlar için en temiz ve en güvenilir bakım yeridir. Benzinli dizel farketmiyor ve belirttiğiniz örnekler de doğrudur ama özel bir durumdur. Bunun dışında aslında servise gitmek kayıt kuyudat yönünden en doğrusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 28, 2014, 19:38:36 »
tam da benim sormak istediğim yere gelmiş konu arkadaşlar 2012 dizel mmt aracımın 20000 bakımını yaptıracağım. Kırşehir'de oturuyorum ve Ankara'dan 580 tl Kayseri'den 550 tl 20000 bakım ücreti fiyatı aldım. Aracımı alalı 1.5 yıl oluyor ve 1.5 yıl daha garantisi var. Sizce bu garantiyi bozup dışarda mı yaptırmalıyım bakımı. filtreler değişecek yağ değişecek yapacaklarını sorduğumda da bu cevabı veriyorlar.Fiyat o kadar uçuk geliyor ki  :( Yakın zamanda bakım yaptıran var mı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2014, 08:35:59 »
tam da benim sormak istediğim yere gelmiş konu arkadaşlar 2012 dizel mmt aracımın 20000 bakımını yaptıracağım. Kırşehir'de oturuyorum ve Ankara'dan 580 tl Kayseri'den 550 tl 20000 bakım ücreti fiyatı aldım. Aracımı alalı 1.5 yıl oluyor ve 1.5 yıl daha garantisi var. Sizce bu garantiyi bozup dışarda mı yaptırmalıyım bakımı. filtreler değişecek yağ değişecek yapacaklarını sorduğumda da bu cevabı veriyorlar.Fiyat o kadar uçuk geliyor ki  :( Yakın zamanda bakım yaptıran var mı acaba?

Özellikle hava filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresi ki dizel araçlarda kullanılan su ayrıştırıcı kağıt elemanlı filtrelerin kaliteli ve orjinal olması çok önemlidir. Yoksa 3 liralık kâr için 10 lira zarar edersiniz. Bu tip motor bakımlarında özellikle servise gidiniz.

Bulunduğunuz yerdeki en yakın servise gitmenizde en mantıklısı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2014, 09:42:07 »
Zannetmiyorum. Çünkü artık sadece Toyota Forever üyelerine bu indirim sağlanıyor. Bunun içinde serviste üyelik başvurusunda bulunulması ve club kartın alınması gerekiyor.

bu sisteme geçmişlerse o zaman ekstra bi kampanya yapmıyacaklar gibi gözküyoru..2200 lerde toyota forever puanım var % 15 işçilik veriyor toyotanın sitesindeki puan sorgulamadan sizde öğrenebilrisiniz punınızı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 29, 2014, 09:53:07 »
bu sisteme geçmişlerse o zaman ekstra bi kampanya yapmıyacaklar gibi gözküyoru..2200 lerde toyota forever puanım var % 15 işçilik veriyor toyotanın sitesindeki puan sorgulamadan sizde öğrenebilrisiniz punınızı

Forumda Toyota'nın bu uygulamalarını eleştirmiş ve Toyota elitleşmeye doğru gidiyor demiştim. Yaptıkları sistem aslında çok basit ancak zekice. Ancak bu anlayış ile 5 yaş ve üzeri bir çok aracı kaybedebilirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2014, 10:01:03 »
Forumda Toyota'nın bu uygulamalarını eleştirmiş ve Toyota elitleşmeye doğru gidiyor demiştim. Yaptıkları sistem aslında çok basit ancak zekice. Ancak bu anlayış ile 5 yaş ve üzeri bir çok aracı kaybedebilirler.

Bütün markalarda buna benzer kampanyalar oluyor, yapılan bu kampanyalar garantisi biten araçları yetkili servislere çekmek için. Ne kadar başarılı olurlar onu zaman gösterir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2014, 10:06:52 »
Bütün markalarda buna benzer kampanyalar oluyor, yapılan bu kampanyalar garantisi biten araçları yetkili servislere çekmek için. Ne kadar başarılı olurlar onu zaman gösterir.
Valla ben servise uğradığımda elemanlara da söyledim bazı ürünlerde o kadar abartı fiyat veriyorlar ki garantisi biten uğramaz gibime geliyor Aytaç'cım :)
Mesela fren balata değişimleri,debriyaj set ilk aklıma gelen parçalar. Öyle böyle fiyat vermiyorlar.Ben sembolik disk ve balata fiyatı sordum ve adam utanmadan fiyat verdi :):)
Ben utanıp buraya yazmayacağım kardeşim :):):)
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2014, 10:09:56 »
Valla ben servise uğradığımda elemanlara da söyledim bazı ürünlerde o kadar abartı fiyat veriyorlar ki garantisi biten uğramaz gibime geliyor Aytaç'cım :)
Mesela fren balata değişimleri,debriyaj set ilk aklıma gelen parçalar. Öyle böyle fiyat vermiyorlar.Ben sembolik disk ve balata fiyatı sordum ve adam utanmadan fiyat verdi :):)

Eğer öyleyse sadece garantisi devam edenlerden ekmek yerler, yoksa boş otururlar serviste. :)

Bu arada vites körüğü ve topuz soyulma işini ne yaptın Bülent?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 29, 2014, 10:12:36 »

hocam söylede bana verdikleri fiyatla karşılaştırma yapalım.. 2008 corollaya ön-arka disk ve balatlar için 1200 tl istediler.. sana ne kadar fiyat verdiler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 29, 2014, 10:16:28 »
Eğer öyleyse sadece garantisi devam edenlerden ekmek yerler, yoksa boş otururlar serviste. :)

Bu arada vites körüğü ve topuz soyulma işini ne yaptın Bülent?
Kardeşim, körük işini halledeceğim sadece, topuz şimdilik beklesin :)  Size buluşmada tamponu göstermiştim hatırlarsan aksilik olmazsa 10 gün içinde
çizikleri ve tamponun boya işini halledeceğim. Fotoları paylaşırım dostlar görsün diye :):)
Yolun düşerse bu taraflara mutlaka beklerim kardeşim,adresi biliyorsun.. Kal sağlıcakla
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2014, 10:44:37 »

Olabilir fakat toyota beş yaş ve üzeri araçlar için kampanya yaptığını ben en azından 1 yıldır duymadım.