0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmişte işçilikte %30 indirim uyguluyolardı ordan biraz kurtarırız belki
Arkadaşlar her sene yaza girmeden toyota yetkili servislerinde yaz kampanyası oluyordu gelin sizi daha az kazıklıycaz diye.. Bu sene de olacak mı bilgisi olan varmı
Hayırdır kazıklanmak mı istiyorsunuz Bu ne yaman çelişki böyle
orda ince bi gönderme var çelişki değil servisler kazıklar iki kere iki dört gibi evrensel bi kanun bu fakat kullanılan araba dizel olunca motorla alakalı işlemler için servise gidilir ki bu hayet mantıklıdır bi sorun çıktığında elinde belge olur ve yasal yollardan bu halledilebilsin diye.. örnek istersen örneklendirebilirim.. motor için kazıklansanda servise gitmen gerekir ki bu toyotanın son zamanlardaki sorunsuzlugunu dizellerde bozmuştur
tam da benim sormak istediğim yere gelmiş konu arkadaşlar 2012 dizel mmt aracımın 20000 bakımını yaptıracağım. Kırşehir'de oturuyorum ve Ankara'dan 580 tl Kayseri'den 550 tl 20000 bakım ücreti fiyatı aldım. Aracımı alalı 1.5 yıl oluyor ve 1.5 yıl daha garantisi var. Sizce bu garantiyi bozup dışarda mı yaptırmalıyım bakımı. filtreler değişecek yağ değişecek yapacaklarını sorduğumda da bu cevabı veriyorlar.Fiyat o kadar uçuk geliyor ki Yakın zamanda bakım yaptıran var mı acaba?
Zannetmiyorum. Çünkü artık sadece Toyota Forever üyelerine bu indirim sağlanıyor. Bunun içinde serviste üyelik başvurusunda bulunulması ve club kartın alınması gerekiyor.
bu sisteme geçmişlerse o zaman ekstra bi kampanya yapmıyacaklar gibi gözküyoru..2200 lerde toyota forever puanım var % 15 işçilik veriyor toyotanın sitesindeki puan sorgulamadan sizde öğrenebilrisiniz punınızı
Forumda Toyota'nın bu uygulamalarını eleştirmiş ve Toyota elitleşmeye doğru gidiyor demiştim. Yaptıkları sistem aslında çok basit ancak zekice. Ancak bu anlayış ile 5 yaş ve üzeri bir çok aracı kaybedebilirler.
Bütün markalarda buna benzer kampanyalar oluyor, yapılan bu kampanyalar garantisi biten araçları yetkili servislere çekmek için. Ne kadar başarılı olurlar onu zaman gösterir.
Valla ben servise uğradığımda elemanlara da söyledim bazı ürünlerde o kadar abartı fiyat veriyorlar ki garantisi biten uğramaz gibime geliyor Aytaç'cım Mesela fren balata değişimleri,debriyaj set ilk aklıma gelen parçalar. Öyle böyle fiyat vermiyorlar.Ben sembolik disk ve balata fiyatı sordum ve adam utanmadan fiyat verdi Ben utanıp buraya yazmayacağım kardeşim
Eğer öyleyse sadece garantisi devam edenlerden ekmek yerler, yoksa boş otururlar serviste. Bu arada vites körüğü ve topuz soyulma işini ne yaptın Bülent?