0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2008 corollaya 2012 model corollaların jantından takmak istiyorum ufak tefek makyajları yapmışken jantıda değiştirmeyi düşünüyorum fakat servisteki jantlar çok pahallı replika da takmak istemiyorum başka bir çıkar yolu varmıdır?
Sahibindende arayin çikma temiz bulursunuz araciniz modifiyeli mi bilmiyorum ama modifiyeli ise orjinal jant takmayin modifiyeliden kastim tampon eki vb şeyler
Servislerde CMS'nin Toyota içi ürettiği jantlar var onlara baktınız mı? fiyatları daha uygundur.
Modifiye yok sadece makyaşlı kasanın dikiz aynalarıyla stoplarını değişicem hazır başlamışken kapaklı jantlarıda değiştireyim diyorumMesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 10:25:36Bunlardan haberim yoktu sagolun piyasası ne kadardır toyota amblemi bulunuyormu üzerinde cms yazıyorsa hoş gözükmüyor
o zaman bi değerlendireyim darbe halinde eğilme falan yapsın anlarım ama replikalar gibi kırılmaz umarım
Replicada kiriliyor orjinalde bu konu çok tartişiliyor ama replikalar çabuk yamuluyor sizin yerinizde olsam eger jant büyücek ise könig veya oz takarim