0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Babam da 90 lık deluxe connect var 91 binde bakımları gereği mi yoksa kullanımdan kaynaklı biliyorum dizel bir araca göre gayet sessiz eeliyor bana kayınpederime 2004 Renault aldık 1.5 dcı 74 binde oda öyle yag bakımlarını falan yeni tırdık maşallah nerdeyse çalıştığı duyulmayacak tabi sıkıştırınca ses artıyor. Âmâ samimi arkadaşımda 2006 1.4 d4d var kesinlikle benzinli araç gibi içine oturuyorum yok abi tık ses yok belli belirsiz bindiğim en sessiz dizel o .Zaten içimde ukte kaldı alamadım şöyle temiz km si düşük bir d4d 100 bin altında bir tane bile bulamadım
Ford'un dizel motoru gerçekten de gürültülü...Ama o kasanın yol tutuşuna hastayım ben...
dizelde sessiz arıyorsanız porsche'un dizellerine bir bakın derim.
1.2 TDI 3 silindirli poloyu da tavsiye ederim Araç TDIdan kaynaklı zaten sesli 3 silindirin yüksek sesi girince işin içine vuhuhuhooooooo Allahtan içeri dışardaki kadar ses almıyor yoksa duman olurduk
İçerisi fena değil ama dışı harbiden kötü.70 km kadar yolculuğum oldu kendisiyle.Performansı da fena değil aslında.
opel dizelse cdti yani multijet dünyanın en sessiz dizel motorlarından biridir ya yanlış yağ koymuşlardır yada sorun vardır.