0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aranıza yeni katıldım passattan sonra avensis iyiki almışım son derece memnunum ve sizin gbi degerli insanlar tanımış olucam sormak istedigim bi kaç sorum olucak kitapçıgı kurcalarken gözüme bi kaç şey takıldı araç üzerinde kurcalamadan sizlere sormak istedim settings ayarlarından hangi ayarları yapa biliriz okurken oco sürüş ve sport diye birşeyler yazıyodu aracım manuel bide likit ekran dedigi ne acaba bilgisi olan kullanan bu aracın piri arkadaşlardan yardım şimdiden teşekkür ederim..
ali cvp için sağol ankara dikmen
aldıgıma zerre kadar pişman degilim kasa olarak gayet heybetli bi o kadarda zarif duruyo motorda passata göre tek aradıgım çok dik yokuşlarda biraz hantal kalması yoksa 1.6 passat exls di eski aracım performs çok çok tatminkar kasaya göre gayet seri yola oturdugu zaman gitmem demiyo 4 viteste ivmeleme yaptıgını çok rahat hissettim aradıgım bütün çzellikler var beni en çok mutlu eden anahtarsız çalıştırma ve hep yüksek araçlarda gönül koydugum el fireni olmayışıydı kısacası d sınıfı bi araç size konforu güvenligi gerektigi zamanda perfonms veriyo Mesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2014, 12:26:23bişey daha sorucam arkadaşlar dün benzin ışıgı yandı yol bilgisayarından baktım maksimum kaç km gider diye bir kaç saat sonra benzin ışıgı söndü benzim almamama ragmen bygün benzin aldım ışık yanmıyo ama maksimum kaç km gider hep sıfır görünüyo anlamadım gitti
Yakıt ışığı yandığında aldığınız benzin miktarı az ise örn.20 TL-30 TL gibi maalesef araç bilgisayarında gidilecek mesafe hep 0 (sıfır ) olarak kalıyor.Yok daha 0 (sıfır ) km ye düşmeden 20 TL gibi benzin alırsanız bu seferde gidilebilecek km daha yavaş düşüyor.Yazılımsal bir şey çok önemli değil bence kafaya takmayın.İyi günlerde kullanın aracınızı istanbul'dan selamlar