0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başlıkta belirttiğim gibi SAKARYA'da, özellikle 54 plaka ilk kasa AVENSIS sayısı dikkat çekiyor.Bu olayın fabrikanın orada olmasının payı var mıdır bilemiyorum ama zamanında oradaki bayilere AVENSIS için teşvik falan verilmiş olabilir diye düşünmeden de edemiyorum.Bir bilginiz var mı ?
tabi şuda var, fabrika çalışanlarına araçlar belli bir indirimle satılıyor, Hondada çalışan eniştem galeri fiyatı üzerinden %30 indirmle almıştı Civic aracını
Aslında merak ettiğim olay, sadece ilk kasa AVENSIS'lerin fazla olmasıydı. İllaki diğer TOYOTA modelleri de fazlaca vardır ama benim dikkatimi AVENSIS çekti. Hani olur ya SAKARYA pilot bölge ilan edilir, oradaki yetkili bayilere AVENSIS satması için teşvik verilir ve SAKARYA'da AVENSIS satışları fazla olur vs. vs. Düşünce tarzımı değiştirmem lazım artık, çok detaycıyım.
Konuyla pek alakası yok fakat.Toyota Türkiye fabrikasında hangi modeller üretiliyor??
Toyota fabrikası Sakaryada.Ürettigimiz araçlara güveniyoruz.Hem güvendigimiz hemde konforu bir üst sınıf olsun diyorsanız Avensis gerçekten güzel seçim.Camdan dışar baktıgımda otoparkımızdaki Avensis ve Verso sayısı gerçekten fazla.
O kadar bakıyorum sahibinden.com'a bir tane 2008 model 1.8 otomatik denk gelmedi : ) ya 2000 motor ya da düz vites. Abi sen aracını nerden aldın/buldun?
2008 ler makyajlı kasa.Makyajlı kasanın 1,8 lerini ToyotaSA TR'yr getirmedi. O nedenle bulamaman normal.Makyajsız kasadada çok az sayıda getirdi.
O zaman anca senin araçtan bıkıp -ki pek mümkün değil sanırım- satarsan mı alacağız : ) abi?