0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offf fenaa ...
Bir iki youtube videosu izledim, makina aldım, hiç de boyaya inmedim.Meguairs 105 ile bile boyaya inmek için deli gibi abanmanız ve aynı yeri 5-10 dakika geçmeniz lazım. O kadar da korkmayın yani
araçlar eski olunca biraz açıkcası ben kaçıyorum pasta işinden alper abi.
Yeni boyalara pasta yapılmasına pek gerek olmuyor Ogün.Kararında ve gerekli kalınlıkta kullanılan pastadan korkmaya gerek yok. Senin aracının boyası çok incelmediyse ve ihtiyaç varsa ince pasta yapılabilir. 10-12 yıllık bir araca daha önce cila vs hiç bakım yapılmadıysa canlandırmak için pasta dahil komple uygulama yapılması gerekir.
biliyorsun aytaç abi zaten meguiars nxt kullanıyorum zevkle 6 ayda bir kesin net.şimdi sette bitenler vardı onları sipariş ettim onlarda geliyor yarın elimde olur.pasta ve cila karışımını içinde barındırdıgı için yıpratıcılıgı az oluyor.çok net kapatmıyor çizikleri ama genede işgörüyor yani.çok yakından bakman lazım çizikler için.
nxt şampuanquick detayler nxt waxbu üçlüyle çalışıyorum temizlik yapcagım zaman.
ben kendime pasta olayındagüvenmiyorum oyüzden pasta içerigi olan cilalar tercihediyorum.ince pasta degildi belkide senin attıgın anıl.birazda kararlı bir şekilde uyguladıysan bu çizikler niye çıkmıyor falan diye.
cizik dolu zaten be Ogün orjinal boyası. biraz uzaktan fark edilmiyor ama çocuklar falan çizmişler belliki. kapatması için turtle almıştım. biraz sanki kapattı. bide bu cilayı atınca anladım ki araba baya bi kirliymiş. rengi falan değişti.. pastasız cila atalım diyemem belliki oda şart ama özellikle koruyucu şart. bir ay sonra bakarız çaresine ..
Ogün abi güzel ürünler sıralamiş.Ben Srp ve hd waxi 6 ayda bir uyguluyorum.
son zamanlarda favorim o benim.daha hiç kullanmadım ama ismini vede etkisini çok övüyorlar gördüğüm uygulamalarda çok başarılı gerçekten.çok kaliteli bir ürün kesinlikle.teşekkürederim buarada her keseye uygun yazmaya çalıştım
Liquid hard waxta güzel çok güzel su taneleri bırakıyor.