0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JT Clio 4 "Turtle Wax Plus Ptfe" Su Testisıradan bir ürün 30tllik tezgah ürünü denilen ürün.türkiyede yapıldı yabancı ülkede degil
Ogün aynı etkiyi benim linkteki cilada yapıyor, ama cam gibi yapmıyor fark orada
Salih bey illa yapacam diyorsaniz benim sahsi düşüncem autogymle hd wax olur.bununda tek sebebi piyasada boyayi veya vernigi goturen endusuk oranli ürünlerden biri.bayaga dusuk hatta.murat abi seninkiler belli yikamadan olmus sahsi görüşüm turtle wax teflon cila omru azmidir bilmem ama ben ole dusunmuyorum.azdan kasit ne acaba meguiars nxt bile 3ayda yenileme istiyor.ama biz 6ayda bir yapiyoruz.eger turtle wax teflonun ustune gene turtle wax in cila koruyucusunu surerseniz omrunun min 4ay olcagindan ben eminim.ama uygulama iyi yapilirsa.sonucta 30tl lik bir urun kalkip 80tllik urunper kadar bir cozum beklenemez ama asla az olcagini dusunmuyorum.o urunun oldukca iddali bir urun oldugundan eminim
Bu soylediginiz pasta sanirim cila ne oneriyorsunuz ..iyi parlamasi için..Dostlar herkese hayirli kandiller..
Hayırlı kandiller herkese,Salih Bey de bencileyin pek bilmiyor herhalde Salih hocam başka bir konuda bende arkadaşlara daldım, araştırdım bir sürü ürün bir sürü marka bir sürü özellikte ürünler var. WAX yazanlar Cila koruma POLISH yazanlar Cila öncesi temizlik ve Cila gibi birşey bu kadarını çözebildim Ama AutoGlym denen markanın sitesine girince az buçuk kafam basmaya başladı. Yıkama- Cilalama - Koruma altında 3 basamak var. Yıkama için şampuanlar var, Cilalama için bir ürün yazmışlar sitelerinde bende araştırdım ben,m ihtiyacımı karşılayacak gibi, bide bunu koruma var. Ogünün yazdığı koruma statüsündehttp://www.autoglym.com.sg/products/t/3-step-routine/bodyworkSitedeki ürünü kullanırsak Super Resin Polish bunu yani Ultra Deep Shine kullanmaya gerek yokmuşOgün abim, Teflonlunun az kalıcılığını sorgulayan adamların tezi şu, teflona birşey yapışmazken teflonlu wax bir yere nasıl yapışır
Ben yanlış anladim sanirim acemi kişi kalin değil ince pasta kullanmali!!! Çbs pasta sanirim kalin kaciyor??? Neden pasta yapmak istiyorum ... ufak cizikler ve lekeler var.. ama asil yapma sebemim senede 1 defa yapilmali muhabbetinden!!! Yanlis bilgimi... Yoksa cila yapyim ..... bu işin özü ve doğrusu nedir?Önder bey sizin yaziyi okumustum ama linkler kapandigi icin makineleri goremedim....
Kendime olan özgüvenim kaydi.... Yada doğruyu bulduk. . deli dumrul gibi ben yaparim deyip makina alip arabanin canini okumakta vardi... Arkadaşlar çok teşekkürederim .....