0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir Bey,Teşekkür ederim. Evet cenmax sisteminden herkes memnun. Ben sözünü ettiğim açma kapama düğmesini bir seyahat esnasında Fransa'da satın aldım. Ancak cenmax sistemini henüz taktırmadım, çünkü cenmax'ın dıştan geçmeli sensörleri yerine içten geçmeli (flush) yani tamponun dışına taşmayan tipte sensör istiyorum (VW, BMW, Opel gibi markaların kullandığı tipte), daha kibar gözükmesi bakımından.Danışmalarım sonucunda cenmax'ın gayet sorunsuz çalışan elektronik beyni ve LCD ekranını ayrıca temin edeceğim içten geçmeli sensörlerle birleştirip kullanabileceğimi öğrendim. Şimdi internetten bu tip sensör alternatiflerine bakıyorum. Neticeyi bilahare yine burada paylaşırım.Yani işin kısası elimde orijinal açma kapama düğmem var, ama sistemin kendisini istediğim kombinasyonda toparlamaya henüz fırsat bulamadım. Selamlar,
Bekir bey selam,Arka park sensörlerini susturmak istediğinizi yazmışsınız nedeni nedir Eğer aralıklarla kullanacaksanız evet düğme lazım ama yok bana lazım değil diyorsanız geri vites lambasına bağlanan kabloyu söktürmeniz yeterli olacaktır.Keyifli sürüşler dilerim.
Meğerse arka bagajın içine monte ettikleri park sensörlerinin sigortasının üzerinde ses şiddetini ayarlayan bir düğme varmış.
Bu sigorta tam olarak nerde ve neye benziyor? Bende biraz sesini açmak istiyorum
Bekir bey Sizin kamera görüntüsünde renkli ( sarı,Kırmızı vs ) mesafe çizgileri çıkıyormu? bende çıkmıyor merak ettim.Katalog görüntüsünde çizgiler var çünküSelamlar
malesef bende de çıkmıyor.halbuki aracın kullanım kitapçığında renkli şekilde gösteriyor.bir ara 1000 km bakımına gittiğimde bu konuyu sorucam servise.yada bunu biz uyarlayabilirmiyiz onuda bilemiyorum.aracın manevrasına görede yön değiştiriyor bu çizgiler zaten bildiğim kadarıyla...
Bekir hocam arkadasta 2013 honda civic var onda bu cizgiler cikiyor bildigim kadariyla spo cikiyor ayarla alakali olabilir
Mahır bey ınanınki kurcalayıpda bakmadım henüz zamanım olmuyor çünkü.Bana göre kameraya bağlı bir özellik gibime geliyor ancak ayrıntısını bilemiyorum gerçekten.Çünkü kullanım kitapçığında renkleri gösteriyor...