Gönderen Konu: carina hakkinda sorularim  (Okunma sayısı 1119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: '98
carina hakkinda sorularim
« : Mayıs 25, 2014, 10:44:09 »
Oncelikle selamin aleykum. Abilerim arkadaslarim 2012 kangoom  vardi ancak bazi nedenlerden oturu pazartesi günü satisini vereceğiz insallah. Simdi aklimdaki sey su ; 98 model otomatik bi carina var. Hani bir abimizde diyelim. Adama guvenirim yani. Sorun su ( her  ne kadar cok sorun gibi durmasada ) arac 230 binde dedigim gibi otomatik. Kardeşlerim falan kullansin ogrensinler diye otomatik istiyoruz zaten :). Simdi , arabanin kasasi çizgileri falan cok guzel hele içi piril piril. Degisen yok. Tavanda boya yok. Bel alti boyalı sadece. Benim aklima takilanlar şunlar sevgili arkadaşlar ;

1) bu km de bir arac sorun cikarir mi bana ? Yilda 25 bin civari kullanan bir kullanici olarak düşünün :)

2) alirken nereleri kontrol ettirmemi ozellikle isterseniz ? Yani en cok sanzimandan korkuyorum ben ama genel olarak teknik aksamdan cok anlamam zaten.

3) forumda okuduklarima gore cok sevilen bir araba ( kullananlar tarafindan ) bana onerecekleriniz nedir.

Sali günü bakilacak arabaya yardimci olursaniz çok sevinirim. Vereceginiz cevaplar için simdiden tesekkur ederim. Iyi forumlar

Toyota Club Türkiye

carina hakkinda sorularim
« : Mayıs 25, 2014, 10:44:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • e.u.b-57@hotmail.com
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 255000
  • Model Yılı: '97
Ynt: carina hakkinda sorularim
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2014, 12:44:34 »
fazla anladıgım söylenemez benimde ama bende 3 aylık bi mazim var carina ile.  bence motoruna iyi baktır derim parcaları öle ucuz deneceğimiz bi araba değil genel olarak eğer sorunsuzsa 10 numara bi araba motorunun büyük olmasına ragmen  fazla yakmıyo desem yeridir gazda . alırsanda şimdiden hayırlı olsun
 :alkis:
BOYABAT'LI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Ynt: carina hakkinda sorularim
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2014, 11:32:52 »
arabayı almışsınızdır sanırım, ben 7 yıl kullandım ve 266 bin km de sattım, benzinde hiç problem yaşamadım, ama pis gaz yüzünden çok sorun yaşadım.  bakımlı bir araç ise motor sıkıntı çıkarmaz, yürürüne dikkat et, iç aksam plastikleri narin zamanla gevrekleşip çatlıyor ve zor bulunur. stoplar sisler aynalar farlar zor bulunur ve pahalıdır, sorun çıktığında ise iyi bir usta bulmanızı tavsiye ederim, dilinden anlayan az çünkü. rahatlığına diyecek yok, yakıtıda abartılacak kadar çok değil
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)