0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de 96 model 1.3 xe 89250km de ...... İnsan arıza yapar bunlar banamısın demez....
gerçekten güzel arabalardı ama günümüzde o kadar hızlı değşimler olduki, artık o kasaların efsaneliği falan kalmadı
Hakikaten de... bugunun teknolojisiyle pek ilgisi yok.Aracin dizayni cok hos, klasik, dayanikli-uzun omurlu. O yuzden efsane olmus.Daha konforlusu yok mu? Var elbette.Yenisi de kaliteli. Ama dizayn, kalite, dayaniklilik gibi ozelliklerin bir araya geldigi bir model Corolla 93-97.O yuzden de sadece Turkiye'de degil her yerde cok seviliyor.Daha fazla para verip daha konforlusunu, daha yenisini de alabiliriz butcemiz musaade ederse, ama yenisini alsak bile bir goz agrisi olarak kaliyor bu model. O yuzden efsane
bir aracın efsane olmasının, günümüz teknolojisi ile ne gibi bir bağlantısı vardır ki?
ilk sıfır arabam 93 model corolla 1300cc XL yani baz model olanıydı, ama bana o zaman uçak gibi gelmişti, camları çok kolay açılıp kapanıyordu, gösterge ışıkları harikaydı, sessizliği vs.. bayılmıştım, en uzun süre kullandığım arabam o olmuştu, ama geçen yıllarda öyle şeyler çıktıki şimdi o corollalar bana çok boş gibi geliyor, tamam kasası süperdi, toyotanın belkide en güzel (tek) kasasıydı, ama şimdi far grubu, arka stoplar falan bana tipsiz gibi geliyor, ne yazıkki o zamandan sonra corolla tip konusunda pek bir şey tutturamadı
Civic'in fiyati yanlis bilmiyorsam biraz Corolla'dan tuzluca...