0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese teşekkür ederim... Mahmut bey benim aracında 90 lık inşallah mahcup olmam...
90'lık CONNECT'in uzun yol verisi gayet iyi, 4.7'yi görmüştüm sıkıştırmadan.Fakat şehir içi hakkında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. 10 litreleri görmek çoğu zaman kaçınılmaz. Umarım hayırlı olur.
Valla babamda 2007 delux paket var ben almıştım 2010 yılında henüz 48 bindeydi 4 yıldır kullanıyor şu an 90 binde falan yag bakımları hariç hiç masraf açmadı arada mazot katkısı falan atıp motorunu zinde tutmaya gayret gösteriyoruz. Hani o tarz bir araç için şunu şöyleyim kesinlikle sınıfının bence en iyisi anti patinaja kadar var .Hani şu kadarını söyleyim benim Corolla dan daha iyi viraja giriyor .Babam şehir içi 400 yakıyor uzun yol 300 den aşağı yakmaz diyor ama hani birebir ölçüp denemedim yazın nasip olursa Antalya Side ye gideceğim 2 aile olduğumuz için connect ile gideceğiz bakalım yakıt ne alemde olacak göreceğiz .Prensibim gereği uzun yolda 90-120 km aralığında giderim sollamalar hariç üstüne çıkmam
Yüksel bey Yücel bey yorumlarınız için teşekkürler.. Yüksel bey corolla terra idi.... connet biraz düşeş geldi ondan dolayı aldım bu yazı onunla Trabzon a gideceğim uzun yol deneyimim olacak sonuçlarını paylaşacagım işe gidiş geliş 8 km ay başı depoyu doldurup ne kadar gittiğini cok merak ediyorum Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 23:22:40yalnız çok tuhaf bişe var bu araçlar kamyonet diye geçiyor diye otobanda hız sınırı 88 miş dikkat et diyor arkadaşlar yavaş yavaş artık....
Otoban hız sınırı 110 oldu diye bir söylenti var .
Otomobiller için yerleşim yeri haricinde şehirlerarası çift yönlü karayollarında hız sınırı 90, bölünmüş yollarda 110 ve otoyollarda 120 kilometre.
Abi ben connect , doblo ,cady v.b hafif ticari araçlar için yazdım . Bu araçlar için otoban hız sınırı en son 90 dı ama 110 a yükseltildi diye bir söylenti var fakat emin değilim .