Gönderen Konu: Avensis T27 Kapı döşemesi sökümü/Resimli anlatım/T27 Avensis door remove/Repair  (Okunma sayısı 6932 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Arka kapılara pionnerin 40 w lık hoparlörlerinden taktırdım.Bu arada hoparlör takılırken foto çekemedim ama nasıl söküldüğünü artık biliyorum.Sırf 2 kapı söküp takımaya 60 tl verdim hoparlör de 90 tl tuttu.Nette videoları olsa yine sökerdim kendim ama yabancı siteler dahil bulamadım parayı bayılmak şart olmuştu artık :huh:
Siz bu parayı vermeyin diye bu paylaşımı yapıyorum.Sökmek çok kolay eli tornavida tutan herkes yapabilir sadece biraz cesaret. ;)

Öncelikle kolay sökmeniz için bu malzemeler olmalı yoksa da olur ama zarar vermeden sökmeniz için almalısınız

http://www.aliexpress.com/item/Plastic-Auto-Car-Dash-Radio-Door-Clip-Panel-Trim-Removal-Kit-Tools-For-5pcs-Set/1867236225.html

arkadaşlar kapı yada teyp sökümünde çok işinize yarayan plastik aparatlar döşemecide görmüştüm çok bir para değil sökerken sağa sola zarar vermiyorsunuz sertplastikten yapılmış

Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2014, 11:22:54
başka bir set 5 dolar

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Auto-Car-Radio-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry-Tool-4pcs/803838768.html

4Pcs Car Door Plastic Trim Panel Dash Audio Installation Removal Pry Tool Kit

Sökerken plastik bir şeyi araya sokun kanırın çıt diye atıyor zaten

kapıların içinde tam ortasında airbag sensörü alyt kısımda plastik beya bir tas var birde rüzgar sesini kessin diye naylon gibi bir şey ver.hoparlör yuvası plastik bir kısım 16-17 cm hoparlör uyuyor.

Tüm vidalar söküldükten sonra nasıl ayırmanız gerektiği videoda benzer şekilde var hepsi aynı sökülüyor...

Replace 2003-2008 Toyota Corolla Side Mirror, How to Change Install 2004 2005 2006 2007 TO1321179

Fotoğraflar ilerleyen zamanlarda silinirse video olarakta ekledim.Herkese hayırlı olsun   :alkis:

Toyota Avensis T27 Kapı döşeme sökümü/Avensis Door card Remove-Repair
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1410 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ali hocam paylaşım için teşekkürler sökecek arkadalar için iyi bir kaynak olmuş buda.
Keyifli sürüşler ,iyi müzik dinlemeler ne denir bilemedim :)
yeni hoparlörlerinizi güle güle kullanın.
İstanbul'dan selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ali hocam paylaşım için teşekkürler sökecek arkadalar için iyi bir kaynak olmuş buda.
Keyifli sürüşler ,iyi müzik dinlemeler ne denir bilemedim :)
yeni hoparlörlerinizi güle güle kullanın.
İstanbul'dan selamlar

teşekkürler hocam elimde böyle bir kaynak olsaydı emin olun kendim sökerdim çok kolaydı sökmesi. Hayırlısı artık ;)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Öğrenmeninde bir bedeli olmalı dimi :) Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
iyi yapmışsın allah gözü aç insanların gözünü doyursun nereye takacaksa aldığı hoparlörleri
gençliğimde galerilerde çalıştığım için biliyorum arabadaki 2 lt benzine bile tenezzül ediyorlardı müzik sistemi her zaman paraya dönüşecek  şeydir çelik jant gibi bende arka plakalara led taktım yakında resimleri çekip koyarım insanlar faydalansın
murat yanlış bilmiyorsam navigasyon konusunda iyisin forumda bu konuda birşeylerde yapalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Navigasyon konusunda eskiden ilgiliydim hocam, şimdilerde uğraşmıyorum fazla ehtiyarladık artık  :tamam: Ama bişiler yapalım derseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Öğrenmeninde bir bedeli olmalı dimi :) Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :tamam:
herşeyin bedeli olduğu gibi evet bununda bir bedeli var umarım bir kişide olsa faydalanır hayrımız dokunsun insanlara :)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2014, 22:29:06
iyi yapmışsın allah gözü aç insanların gözünü doyursun nereye takacaksa aldığı hoparlörleri
gençliğimde galerilerde çalıştığım için biliyorum arabadaki 2 lt benzine bile tenezzül ediyorlardı müzik sistemi her zaman paraya dönüşecek  şeydir çelik jant gibi bende arka plakalara led taktım yakında resimleri çekip koyarım insanlar faydalansın
murat yanlış bilmiyorsam navigasyon konusunda iyisin forumda bu konuda birşeylerde yapalım

takan arkadaşa sordum yeni bir hat çekmemiş arabaya yani sistem kurup sökmemiş ya hoparlörleri patlattı ki zor ihtimal dedi ya da göz göre göre almış dedi. bizde ne yapalım 150 lira verdik :huh:

Ne insanlar var arkadaş beni kandırdı şimdi kar belledi onu ama ondan kaç katı çıkacağını bilse...Offf off hep dünya için çalışır olduk :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
hoparlörlerin çapı kaç cm.di??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
hoparlörlerin çapı kaç cm.di??

hoparlör yuvası plastik bir kısım 16-17 cm hoparlör uyuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Arabayi aldiginizda hoparlör mü yoktu
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Arabayi aldiginizda hoparlör mü yoktu

önceki sahibi sökmüştü arka 2 kapıdakini !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 712 kere teşekkür edildi
60 lira alan adamda hiç mi insaf yoktu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
60 lira alan adamda hiç mi insaf yoktu

ankaranın meşhur teyp hoparlör işini yapan aydın elektroniğe gittim adam işini ehli ama fazla aldı haklısınız marka bir adam temiz iş yapar dedik ama iyi para bayıldık yalan yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Güzel ve faydalı paylaşım.  Teşekkürler. Bu arada bana da sanki arkadan ses gelmiyor gibi geldi.  Bir durumu kontrol edeyim.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Güzel ve faydalı paylaşım.  Teşekkürler. Bu arada bana da sanki arkadan ses gelmiyor gibi geldi.  Bir durumu kontrol edeyim.

Bu konuyu okuyunca benimde ilk işim arkaları kontrol etmek olmuştu. Arka tarafta bulunan kızıma dedi eğil bakayım ses geliyor mu diye :) Şükürler olsun ki ses geliyor. Zaten ön tarafta oturunca arkadan ses geliyormu gelmiyormu pek ben farkına varmıyorum. Bu arada Adam akıllı ses te 30 lu ses seviyesinde gelmeye başlıyor. Yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum ama gelin görün ki hanım anında müdahale edip sesi kısıyor yada kapatıyor   :argh: :argh: :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bu konuyu okuyunca benimde ilk işim arkaları kontrol etmek olmuştu. Arka tarafta bulunan kızıma dedi eğil bakayım ses geliyor mu diye :) Şükürler olsun ki ses geliyor. Zaten ön tarafta oturunca arkadan ses geliyormu gelmiyormu pek ben farkına varmıyorum. Bu arada Adam akıllı ses te 30 lu ses seviyesinde gelmeye başlıyor. Yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum ama gelin görün ki hanım anında müdahale edip sesi kısıyor yada kapatıyor   :argh: :argh: :argh:

left rıght ayarı yapın kendi ön arkanızdaki hoparlöre sesi verin diğer tarfı kısın ben öyle yapıyorum

dırdır mode:off oluyor o zaman

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/item/Plastic-Auto-Car-Dash-Radio-Door-Clip-Panel-Trim-Removal-Kit-Tools-For-5pcs-Set/1867236225.html

arkadaşlar kapı yada teyp sökümünde çok işinize yarayan plastik aparatlar döşemecide görmüştüm çok bir para değil sökerken sağa sola zarar vermiyorsunuz sertplastikten yapılmış

Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2014, 11:22:54
başka bir set 5 dolar

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Auto-Car-Radio-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry-Tool-4pcs/803838768.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
üstad benim de arka hoperlorler gidik cızırtı yapıyor. paylaşımın sayesinde kendim değiştirmeyi düşünüyorum.  pandizotu sökerken kapı açma mandalı ve cam otomatik düğmeleri için bir işlem yapılmıyor mu?
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)