0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali hocam paylaşım için teşekkürler sökecek arkadalar için iyi bir kaynak olmuş buda.Keyifli sürüşler ,iyi müzik dinlemeler ne denir bilemedim yeni hoparlörlerinizi güle güle kullanın.İstanbul'dan selamlar
Öğrenmeninde bir bedeli olmalı dimi Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
iyi yapmışsın allah gözü aç insanların gözünü doyursun nereye takacaksa aldığı hoparlörlerigençliğimde galerilerde çalıştığım için biliyorum arabadaki 2 lt benzine bile tenezzül ediyorlardı müzik sistemi her zaman paraya dönüşecek şeydir çelik jant gibi bende arka plakalara led taktım yakında resimleri çekip koyarım insanlar faydalansınmurat yanlış bilmiyorsam navigasyon konusunda iyisin forumda bu konuda birşeylerde yapalım
hoparlörlerin çapı kaç cm.di??
Arabayi aldiginizda hoparlör mü yoktu
60 lira alan adamda hiç mi insaf yoktu
Güzel ve faydalı paylaşım. Teşekkürler. Bu arada bana da sanki arkadan ses gelmiyor gibi geldi. Bir durumu kontrol edeyim.
Bu konuyu okuyunca benimde ilk işim arkaları kontrol etmek olmuştu. Arka tarafta bulunan kızıma dedi eğil bakayım ses geliyor mu diye Şükürler olsun ki ses geliyor. Zaten ön tarafta oturunca arkadan ses geliyormu gelmiyormu pek ben farkına varmıyorum. Bu arada Adam akıllı ses te 30 lu ses seviyesinde gelmeye başlıyor. Yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum ama gelin görün ki hanım anında müdahale edip sesi kısıyor yada kapatıyor