0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasko olayı,çözülmemiş bulmaca gibi.siz fiat artışından yakınırken.2011 model aracımın kaskosunu geçen yıl Anadolu sigortaya 870.tl ye yaptırmışken bu yıl aynı klozlarla hatta karşıya ödeme 50.000tl artırıldığı halde grupoma sigortadan 640 tl ye yaptırdım.Hadi bu işin içinden çıkın
Arkadaşlar, geçen sene 1049 TL'ye yaptırdığım Toyota kasko (Ak sigorta) bu yıl 1.194TL'ye yükselmiş. Kasko fiyatları yükseldiğinden hasarsızlık indirimi badem olmuş Diğer firmalardan da teklif aldım üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlar çıktı. Bu yıl kaskosu dolan arkadaşların dikkatine indirim beklerken zam gelecek haberiniz olsun.
Merhaba ;Acaba ne yaptınız geçen sene 1590 lira tutan kaskom bu yıl 2100 Lira kazam hatta cezam bile yok. Trafik sigortası da öyle...
1025 TL'ye güneş sigortaya yaptırdım en uygunu oydu. Birçok şirketten teklif toplayacaksınız teminatları biraz düşürerek fiyatı biraz aşağıya çekebilirsiniz. Maalesef bu yıl hasarsızlık indirimleri buharlaştı.
2013 auris adv. skypack d4d aracımı 1650 liraya ergo plus kasko yaptırmıştım.bir sonraki poliçe ne kadar olacak acaba. yandık desenize.
Bu parayı verıp.arabayı duvara vurası gelıyor ınsanın
2010 corolla 1.4 comfort extra %60 hasarsızlık ile 793 tl tuttu. Şirket grupama.
Yine de pahalı Mahmut, %60 a rağmen. Ancak prim artışlarından bu.